Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 04 13

Buvusios pirmos raketės kritika Novakui Džokovičiui: „Kvailumo viršūnė“

Beveik visą 2022 metų sezono startą dėl nenoro skiepytis vakcina nuo COVID-19 praleidusį Novaką Džokovičių (ATP-1) ir toliau skrieja kritikos strėlės. Šįkart pasisakė buvusi pirmoji planetos raketė Marcelo Riosas, serbo elgesį įvardijęs kaip „kvailumo viršūnę“.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Novakas Džokovičius ir toliau griežtai atsisako skiepytis vakcina nuo koronaviruso ir už tai gali paaukoti net savo karjerą.

Geriausio visų laikų tenisininko lenktynėse su Rafaeliu Nadaliu ir Rogeriu Federeriu konkuruojantis serbas aistruolių akivaizdoje vis labiau smunka žemyn, kaip ir jo rezultatai.

Tik keturis mačus šiemet sužaisti galėjęs Nolė iškovojo dvi pergales, o grunto sezonas Monte Karle jam prasidėjo katastrofiškai – pralaimėtas jau pirmasis mačas ispanui Alejandro Davidovichiui Fokinai (ATP-46).

„Scanpix“ nuotr./Alejandro Davidovichius Fokina ir Novakas Džokovičius
„Scanpix“ nuotr./Alejandro Davidovichius Fokina ir Novakas Džokovičius

Čilietis Marcelo Riosas, 1998 metais iškopęs į ATP reitingo viršūnę, pasisakė apie visą dabartinės pirmos planetos raketės situaciją.

„Tai kvaila – jis pats atsisako būti geriausiu visų laikų žaidėju vien dėl vakcinos. Iš pradžių į ją taip pat žiūrėjau skeptiškai, tačiau tuomet pradėjau keliauti ir supratau, kad privalau pasiskiepyti.

Nežinau tikrosios priežasties, tačiau jei aukoji šansą tapti visų laikų geriausiu dėl nesiskiepijimo, tai yra absoliuti kvailumo viršūnė. Iš pradžių maniau, kad tai iš baimės, tačiau dabar suprantu, kad Novakas yra tiesiog arogantiškas“, – žodžių kišenėje neieškojo Riosas.

„Scanpix“ nuotr./Marcelo Riosas
„Scanpix“ nuotr./Marcelo Riosas

M.Rioso profesionalo karjera dėl nuolatinių traumų truko tik 10 metų. Buvęs tenisininkas taip ir nelaimėjo nė vieno „Didžiojo kirčio“ turnyro, tačiau vis tiek pasiekė ATP reitingo viršūnę.

Tiesa, per savo karjerą ir pats čilietis tikrai nebuvo pavyzdys kitiems bei nuolatos konfliktuodavo tiek teniso aikštelėje, tiek ir už jos ribų.

Pavyzdžiui, M.Riosas ne kartą buvo įsivėlęs į muštynes, taip pat buvusios žmonos buvo apkaltintas smurtaujant. Praėjusiais metais jis Čilės šalies valdžios atstovei viešai pareiškė kaltinimus priekabiavimu, kai M.Riosui buvo vos 14 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas