Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Alcarazas saugiai pasiekė „Roland Garros“ pirmenybių aštuntfinalį

Vienas „Roland Garros“ turnyro favoritų Carlosas Alcarazas (ATP-2) surengė geriausią asmeninį pasirodymą šių metų pirmenybėse bei užtikrintai pasiekė vyrų vienetų varžybų aštuntfinalį.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vakarinėje penktadienio sesijoje trečioji pasaulio raketė rezultatu 6:4, 7:6(5), 6:3 susitvarkė su amerikiečiu Sebastianu Korda (ATP-28).

Būdamas tik 21-erių metų amžiaus C.Alcarazas jau devintąjį kartą karjeroje pasiekė „Didžiojo kirčio“ turnyro aštuntfinalį. Trys iš jų užfiksuoti būtent Paryžiuje, kur geriausiu jaunuolio pasiekimu išlieka pusfinalis praėjusiais metais.

Neabejotinai daugiau rūpesčių dvikovoje prieš S.Kordą ispanui kėlė antrasis setas, kurį jis laimėjo po ilgiau nei valandą trukusios kovos, atlikdamas neatremiamą smūgį iš dešinės.

Tarpusavio akistatose prieš JAV tenisininką dabar Carlitos yra priekyje jau 4:1. Beje, šie tenisininkai vienas prieš kitą stojo ir 2022-ųjų „Roland Garros“ trečiajame etape, o tuomet taip pat pergalę rezultatu 3:0 iškovojo ispanas.

Praėjusių metų Vimbldono čempiono varžovas aštuntfinalyje paaiškės šeštadienį, kadangi dėl stipraus lietaus buvo nukelta Beno Sheltono (ATP-15) ir Felixo Auger-Aliassime'o (ATP-21) akistata. Kol kas pirmajame sete 5:4 su break'o persvara pirmauja kanadietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas