Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 11

C.Alcarazo jėgą pajautęs M.Berrettinis ispaną lygino su N.Džokovičiumi

Dar viena geriausio planetos tenisininko auka tapęs Matteo Berrettinis (ATP-38) po pralaimėto Vimbldono aštuntfinalio savo oponentui negailėjo gražių žodžių.
Matteo Berrettinis ir Carlosas Alcarazas
Matteo Berrettinis ir Carlosas Alcarazas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Labai pajėgius oponentus per pirmuosius tris pirmenybių etapus užtikrintai įveikęs M.Berrettinis ant žolės yra sunkiai sustabdoma jėga, tačiau prieš pirmą pasaulio raketę Vimbldono aštuntfinalyje jis atkakliau priešinosi tik vieną setą.

Italijos teniso galiūnas pirmadienio vakarą rezultatu 6:3, 3:6, 3:6, 3:6 centriniame korte nusileido Carlosui Alcarazui (ATP-1), kuris į šio „Didžiojo kirčio“ ketvirtfinalį pateko pirmą kartą.

2021-ųjų Vimbldono finale Novakui Džokovičiui (ATP-2) pralaimėjęs italas jaunąją superžvaigždę sulygino būtent su legenda iš Serbijos.

„Carlosas man primena Novaką. Jo lankstumas, reakcija – aš, kaip gerai paduodantis tenisininkas, tai labai jaučiu. Tačiau taip pat pajaučiau ir tai, kad man būnant gerame ritme, oponentui tai labai nepatiko. Viską nulėmė kelios smulkios detalės, bet galutiniame rezultate Carlosas buvo už mane geresnis“, – savo mintimis dalijosi Matteo.

Šiame mače 20-metis tenisininkas iš Ispanijos sukūrė ir vieną gražiausių Vimbldono momentų, kuomet kamuoliuką sugebėjo pasiųsti aplink tinklą ir laimėti tašką.

C.Alcarazo oponentu ketvirtfinalyje bus kitas naujosios kartos atstovas Holgeris Rune (ATP-6). Jis 3:6, 7:6(6), 7:6(4), 6:3 palaužė bulgarą Grigorą Dimitrovą (ATP-24).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas