Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 24

Čempionės titulą Štutgarte gynusi Marija Šarapova krito jau po pirmo mačo

Pirmasis Marijos Šarapovos šio sezono mačas ant grunto baigėsi netikėtu pralaimėjimu. Rusijos tenisininkė pasitraukė iš turnyro Štutgarte dar antrajame etape.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Scanpix“/AP nuotr.
Antroji pasaulio raketė turėjo pripažinti varžovės iš Vokietijos Angelique Kerber pranašumą 6:2, 5:7, 1:6. Mačas truko 2 valandas ir 27 minutes.

28-erių metų M.Šarapova buvo per žingsnį nuo pergalės, kai laimėjo pirmą setą, o antrame pirmavo 5:4. Tačiau kairiarankė Vokietijos tenisininkė laimėjo tris geimus iš eilės, taip pat ir antrą setą. Lemiamame sete A.Kerber rusei leido laimėti vos vieną geimą ir pasiekė sensaciją Štutgarte.

M.Šarapovai tai buvo pirmas pralaimėjimas Štutgarte po 13 iš eilės pergalių per trejus metus. Rusijos tenisininkė turnyre triumfavo 2012-aisiais, 2013-aisiais ir 2014-aisiais metais.

Rusijos tenisininkę eliminavusi A.Kerber kitame etape susitiks su kita rusų tenisininke Ekaterina Makarova.

Sensaciją pateikė amerikietė Madison Brengle. Ji nugalėjo ketvirtą pasaulio raketę Petrą Kvitovą 6:2, 6:3. 43-čiai pasaulio raketei iš JAV prireikė vos 90 minučių, kad įveiktų P.Kvitovą. Čekijos tenisininkė pirmą kartą nuo vasario mėnesio nesugebėjo peržengti turnyro, kuriame dalyvavo, antro etapo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas