Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 01 21

D.Thiemas pratęsė įspūdingą pergalių seriją prieš prancūzą, laimėjo ir S.Wawrinka

Su dideliu pasitikėjimo bagažu į Melburną atvykęs Dominicas Thiemas (ATP-5) pirmojo rato dvikovoje 6:3, 7:5, 6:2 susitvarkė su prancūzu Adrianu Mannarino (ATP-44).
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / „Scanpix“/AP nuotr.

Nors retkarčiais mačo kontrolė iš austro rankų išslysdavo, tenisininkas ant kietos dangos pademonstravo tai, ko teniso gerbėjai įprastai iš D.Thiemo nebuvo matę.

Penktoji pasaulio raketė į klampų varžovo žaidimą atsakydavo kamuoliukus priimdamas korto viduje, o viso susitikimo metu stengėsi atakuoti silpnesnį oponentą ir taškus užbaigti prie tinklo (13 laimėtų taškų iš 17).

Įdomu tai, kad po šios pergalės D.Thiemas tarpusavio susitikimuose pirmauja net 8:0. Prancūzas iš penkiais metais jaunesnio varžovo yra nugvelbęs tik du setus.

Priminsime, kad praėjusio sezono pabaigoje įprastai geriausius rezultatus ant grunto fiksavęs „Domi“ sužaidė dėmesio vertą atkarpą ant kietos dangos, kuomet laimėjo ATP 500 taškų vertės turnyrus Pekine ir Vienoje, pasiekė „Masters“ ketvirtfinalį Šanchajuje, o „Nitto ATP Finals“ turnyre liko per žingsnį nuo trofėjaus.

Į antrą turnyro etapą prasibrovė ir tenisininkas, paskutinis laimėjęs „Didžiojo kirčio“ varžybas prieš „didįjį trejetą“ – tai Stanas Wawrinka (ATP-15).

Šveicarui prireikė 2 valandų ir 56 minučių, kad 7:5, 6:7(4), 6:4, 6:4 įveiktų bosnį Damirą Dzumhurą (ATP-92).

Stanas pastaruosius du metus Melburną turėjo palikti būtent po antrojo etapo, o šiemet dėl galimybės patekti į trečią „Australian Open“ ratą tenisininkas susikaus su serbu Miomiru Kečmanovičiumi (ATP-54) arba italu Andreasu Seppi (ATP-85).

Kitą etapą pasiekė ir dar būrys skirstytų tenisininkų: Roberto Bautista-Agutas (ATP-9), Diego Schwartzmanas (ATP-14), Benoit Paire (ATP-21), Fabio Fogninis (ATP-12), Milošas Raoničius (ATP-35), Karenas Chačanovas (ATP-17), Dušanas Lajovičius (ATP-27) ir Pablo Carreno-Busta (ATP-30).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?