Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 20

Dar viena staigmena: N.Osaka pralaimėjo tik vardinį kvietimą gavusiai varžovei

Sinsinatyje (JAV) vykstančiame „WTA 1000“ serijos moterų teniso turnyre tęsiasi netikėtumai. Šįkart pralaimėjo ir antra geriausia pasaulio tenisininkė – japonė Naomi Osaka.
Naomi Osaka
Naomi Osaka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Naomi Osaka

Aiškia favorite laikyta Japonijos tenisininkė 6:3, 3:6, 3:6 nusileido tik vardinį kvietimą į varžybas gavusiai šveicarei Jil Teichmann (WTA-76).

Pirmajame rate kylančią JAV teniso žvaigždę Cori Gauff (WTA-24) nugalėjusi N.Osaka užtikrintai dominavo ir pirmajame sete kovoje su J.Teichmann.

Mačo lūžis įvyko trečiajame sete, kai nepataikiusi svarbaus kamuoliuko smūgiu iš oro N.Osaka suriko iš nusivylimo ir atsitiesti nesugebėjo. Japonijos tenisininkė šiame mače padarė net 41 klaidą.

Iš paskutinių 11 savo dvikovų N.Osaka laimėjo tik 5. Kiek anksčiau šiemet ji pati pasitraukė iš „Roland Garros“ varžybų ir prakalbo apie depresiją. Dėl milžiniško spaudimo toli nužygiuoti jai nepavyko ir Tokijo olimpinėse žaidynėse.

Sinsinatyje jau pralaimėjo ir daugiau pirmojo dešimtuko tenisininkių. Varžybos jau baigėsi baltarusei Arynai Sabalenkai (WTA-3), ukrainietei Elinai Svitolinai (WTA-5), lenkei Igai Swiatek (WTA-7) ir kanadietei Biancai Vanessai Andreescu (WTA-8).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas