Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dar vienas atsisveikinimas – atrankoje krito ašarų nesulaikęs D.Schwartzmanas

Kito sezono pradžioje karjerą baigiantis Argentinos teniso meistras Diego Schwartzmanas (ATP-141) sužaidė savo paskutinį „Roland Garros“ turnyrą.
Diego Schwartzmanas
Diego Schwartzmanas / „Twitter“ nuotr.

Antrajame atrankos į pagrindines varžybas etape 31-erių argentinietis 6:4, 4:6, 6:7(7) nusileido kortų šeimininkui Quentinui Halys (ATP-187) bei oficialiai atsisveikino su atvirosiomis Prancūzijos teniso pirmenybėmis.

Kaip ir kolega bei vienas geriausių draugų ATP ture Dominicas Thiemas, mažasis Diego nesulaukė „Roland Garros“ organizatorių malonės bei negavo vardinio kvietimo į pagrindinį turnyrą.

„Nebuvo lengva žaisti prieš prancūzų vyruką, bet jaučiausi tarsi žaisdamas namuose. Kalbant atvirai, jaučiuosi gerai. Dariau tai, ką ir moku daryti geriausiai – kovojau kiek galėdamas. Sveikinimai varžovui ir visiems prancūzams. Čia turėjau daug įsimintinų kovų, nei vienos iš jų nepamiršiu. Net ir pralaimėti čia man yra ypatinga akimirka. Žaisti Suzanne Lenglen korte prie pilnų tribūnų – atsiminsiu tai amžinai. Ačiū jums visiems už šias akimirkas“, – ašarų akyse nebesulaikė Diego.

Pietų Amerikos atstovas profesionalo karjerą nusprendė baigti kito sezono pradžioje, gimtojoje Argentinoje, kuomet sostinėje Buenos Airės vyks ATP 250 pirmenybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas