Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl sezono finišo neužtikrintas N.Džokovičius: „Pirmą kartą neturiu ilgalaikių planų“

Paryžiaus olimpinėse žaidynėse išsvajotą aukso medalį iškovojęs Novakas Džokovičius (ATP-4) pasėjo daug abejonių dėl likusios 2024 metų sezono dalies.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Šią savaitę Bulgarijoje viešėjęs ir su geru savo bičiuliu bei kolega ATP ture Grigoru Dimitrovu (ATP-10) parodomąjį mačą sužaidęs Novakas Džokovičius neturi tikslių atsakymų dėl likusios šio sezono dalies.

37-erių tenisininko planuose kol kas yra tik Šanchajaus „Masters“ pirmenybės ir draugiškas turnyras Saudo Arabijoje, o dėl kitų pasirodymų išlieka didelis klaustukas.

„Pirmą kartą savo karjeroje neturiu ilgalaikių planų. Gyvenu dabartimi ir pažiūrėsiu, kas nutiks toliau. Dabar sužaisiu Sofijoje prieš Grigorą, tuomet turnyras Kinijoje bei pasirodymas Saudo Arabijoje. Kas įvyks po to – nežinau. Su komanda įsivertinsime, kokia bus mano savijauta. Laikas su šeima man yra labai svarbus. Noriu būti su savo žmona ir vaikais, būti jų kasdienio gyvenimo dalimi, nes daugybę metų to negalėjau padaryti“, – pasakojo serbas.

Praėjusią savaitę N.Džokovičius dar kartą užsivilko savo šalies teniso rinktinės marškinėlius bei Serbijai padėjo iškovoti užtikrintą pergalę prieš graikus Daviso taurėje.

„Baigiamasis metų turnyras nebėra mano pagrindinis tikslas. Nebesivaikau ATP finalų, nebesivaikau ATP reitingo. Mano pagrindiniais prioritetais išlieka „Grand Slam“ turnyrai ir Serbijos rinktinė, o visa kita turi kur kas mažiau reikšmės“, – tuomet kalbėjo Nolė.

Šanchauje vyksiantis „Masters“ turnyras vyks spalio 2-13 dienomis, o parodomosios varžybos Saudo Arabijoje – spalio 16-19 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas