Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 17

Dvejetus pralaimėję lietuviai prarado teorines viltis pakovoti dėl pergalės Argentinoje

Lietuvos teniso rinktinė Daviso taurės serijoje prieš galingą Argentinos komandą patyrė trečią pralaimėjimą ir prarado net ir teorinius šansus iškovoti pergalę.
Edas Butvilas
Edas Butvilas / Argentinos teniso federacijos nuotr.

Buenos Airių Lauko teniso klubo centriniame korte sekmadienį įvyko dvejetų susitikimas, kuriame Edo Butvilo ir Tado Babelio pora 4:6, 3:6 nusileido tikriems dvejetų žaidimo specialistams Maximo Gonzalezui ir Andreasui Molteni.

Pasauliniame ATP dvejetų reitinge argentiniečiai rikiuojasi pirmajame dešimtuke ir atitinkamai užima 9 bei 10 vietas. Palyginimui, E.Butvilas dvejetuose rikiuojasi 613-tas, o T.Babelis reitingo apskritai neturi.

M.Gonzalezas ir A.Molteni šiame sezone laimėjo net penkis ATP turnyrus, o skambiausią pergalę iškovojo „Masters“ serijos pirmenybėse Sinsinatyje. Prieš keletą savaičių jie pasiekė „US Open“ ketvirtfinalį.

Argentina prieš Lietuvą bendru rezultatu pirmauja jau 3:0 ir užsitikrino pergalę šioje serijoje. 2024 metais Pietų Amerikos atstovai turės galimybę pakovoti dėl bilieto į Daviso taurės finalus, o mūsų tenisininkai gausis pirmos grupės atkrintamosiose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas