Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 28

Eilinį fiasko patyrusi Graikijos teniso žvaigždė: „Galbūt man reikia pertraukos“

Aštuntosios pasaulio raketės Marios Sakkari (WTA-8) košmariškas periodas „Didžiojo kirčio“ turnyruose tęsiasi – tenisininkė eliminuota jau pirmajame „US Open“ etape.
Maria Sakkari
Maria Sakkari / „Scanpix“ nuotr.

Graikijos teniso megažvaigždė ir buvusi antroji pasaulio raketė lagaminus namo yra priversta krautis jau po pirmosios dienos Niujorke – 4:6, 4:6 sensacingai nusileista Ispanijos atstovei Rebekai Masarovai (WTA-71).

M.Sakkari nesėkmę pirmajame rate patiria jau trečiose „Didžiojo kirčio“ varžybose paeiliui. Paskutinį kartą šios kategorijos pirmenybių aštuntfinalį ji pasiekė 2022-ųjų pradžioje Melburne, bent ketvirtfinalį – 2021 m. Niujorke, kuomet nužygiavo iki pusfinalio.

Bendraudama su savo šalies žiniasklaida po dar vieno nusivylimo 28-erių tenisininkė atskleidė, kad galimai kuriam laikui atsitrauks nuo sporto.

„Galbūt man reikia pertraukos. Šiuo metu būdama korte kenčiu. Dabar negaliu priimti aiškaus sprendimo. Mano mintys nėra švarios, o dėl to yra labai sunku nuspręsti. Aš nuolatos stengiuosi tobulėti, galbūt pasiekti savo užsibrėžtus tikslus man prireiks tiesiog daugiau laiko nei kitoms tenisininkėms. Jaučiu, kad įdedu maksimaliai daug pastangų, ypatingai iš psichologinės pusės“, – atviravo Sakkari.

Socialiniuose tinkluose žaibiškai spėjo išplisti ir nuotrauka iš spaudos konferencijos, kurioje Graikijos tenisininkė nesutramdė ašarų.

R.Masarova antrame „US Open“ etape žais prieš slovakę Anną Karoliną Schmiedlovą (WTA-64).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas