Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 14

Ekspertas: „Milošas Raoničius turi geriausią šansą nugalėti Novaką Džokovičių“

„Sky Sports“ komentatorius bei teniso ekspertas Barry Cowanas mano, jog užtikrintą pergalę „ATP World Tour Finals“ turnyro starte iškovojęs Milošas Raoničius gali antradienį nugalėti Novaką Džokovičių. Tiesa, serbas labai mėgsta rungtyniauti su stiprų padavimą turinčiais tenisininkais, todėl kanadiečiui reikės rungtyniauti labai protingai.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / „Scanpix“ nuotr.

M.Raoničius „O2“ arenoje sekmadienį atrodė puikiai bei iškovojo nesunkią pergalę prieš prancūzą Gaelį Monfilsą rezultatu 6:3, 6:4. Kanadietis nerungtyniavo Paryžiaus „Masters“ serijos turnyro pusfinalyje dėl traumos, tačiau šiame mače jokių traumos padarinių nesimatė.

Ketvirtoji pasaulio raketė yra 196 centimetrų ūgio ir sveria apie 100 kilogramų, tačiau aikštėje juda pakankamai lengvai. B.Cowanas mano, jog M.Raoničius turi puikią galimybę nugalėti ne visai užtikrintai turnyrą pradėjusį serbą.

VIDEO: Pirmoji „Barclays ATP World Tour Finals“ turnyro diena

„M.Raoničius yra labai pavojingas tenisininkas, kuris jau turėjo laimėti bent vieną „Didžiojo kirčio“ trofėjų, – svarstė ekspertas. – Manau, kad šioje turnyro grupėje tik jis gali nugalėti N.Džokovičių.

Tai turėtų būti puikus mačas. Praeityje kanadietis susidurdavo su sunkumais dvikovose su serbu, tačiau tai gali būti pats geriausias šansas pergalei.

Tiesa, N.Džokovičius labai mėgsta rungtyniauti su stiprų padavimų turinčiais žaidėjais, todėl M.Raoničius turi žaisti protingai. Jo žaidime turi būti daug įvairovės.

Manau, kad jam pasitikėjimo savo jėgomis turėtų suteikti Marino Čiličiaus pergalė. Juk Novakas kroatą nugalėjo net 14 kartų iš eilės, o šis netikėtai pasiekė revanšą penkioliktuoju bandymu.

Tai puiki galimybė nugalėti N.Džokovičių, tačiau labai svarbu bus užtikrintai sužaisti savo antruosius padavimus, kuriuose jis kartais daro klaidų.“

N.Džokovičiaus ir M.Raoničiaus mačas įvyks antradienį, 22:00 Lietuvos laiku. Abu tenisininkai Londone yra iškovoję po vieną pergalę ir kovos dėl pirmosios vietos grupėje po dviejų susitikimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito