Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 10

Finale Saudo Arabijoje – D.Medvedevo ir T.Fritzo mūšis dėl įspūdingo piniginio prizo

Parodomasis teniso turnyras Saudo Arabijoje „Diriyah Cup“ pasiekė savo kulminaciją – šeštadienio vakarą finale dėl nugalėtojo trofėjaus susikaus Daniilas Medvedevas (ATP-7) ir Tayloras Fritzas (ATP-9).
Daniilas Medvedevas ir Tayloras Fritzas
Daniilas Medvedevas ir Tayloras Fritzas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Vienu turnyro favoritų įvardijamas Daniilas Medvedevas (ATP-7) pirmajame pusfinalyje užtikrintai 6:4, 6:4 susitvarkė su Stanu Wawrinka (ATP-149).

Rusijos tenisininkas „Diriyah Cup“ turnyre per savo karjerą išlieka nepralaimėjęs – Saudo Arabijoje jis triumfavo ir 2019 metais, kuomet pirmenybės buvo rengiamos pirmą kartą.

„Žaisti prieš Staną šiandien buvo labai sunku. Stengiausi į kortą grąžinti kiek įmanoma daugiau kamuoliukų ir taip apsunkinti gyvenimą varžovui, tačiau kartais jo smūgiai yra tiesiog per stiprūs ir pasiekti kamuoliukus būna neįmanoma. Tai buvo itin aukšto lygio susitikimas ir džiaugiuosi iškovojęs pergalę“, – teigė mačo nugalėtojas.

Buvusios pirmosios pasaulio raketės oponentu finale tapo Tayloras Fritzas. Amerikietis po atkaklios trijų setų kovos 7:6(4), 4:6, 10:6 palaužė britą Cameroną Norrie (ATP-14).

Per pastaruosius tris mėnesius Didžiosios Britanijos ir JAV teniso rinktinių lyderių keliai susikirto trečią kartą, o apskritai tai buvo net 12-asis tarpusavio susitikimas, po kurio T.Fritzas yra priekyje 7:5.

Vyrų vienetų turnyro čempionui atiteks įspūdingas net 1 milijono JAV dolerių piniginis prizas.

Dvejetų varžybų pusfinaliuose Matteo Berrettinio ir Andrejaus Rubliovo pora 6:3, 7:6(3) įveikė Dominicą Thiemą su Alexanderiu Zverevu, o Hubertas Hurkačas su Dominicu Strickeriu 7:6(3), 7:6(3) palaužė Nicką Kyrgiosą bei Stefanos Tsitsipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas