Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 21

Garbine Muguruza ir Victoria Azarenka tęsia pergalingą žygį „Australian Open“

Du kartus „Australian Open“ čempionė Victoria Azarenka, trečioji turnyro raketė Garbine Muguruza ir 20-a turnyro raketė Ana Ivanovič iškovojo įtikinamas pergales antrame „Australian Open“ etape.
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza / AFP/„Scanpix“ nuotr.

2012-ų ir 2013-ų metų čempionė V.Azarenka pasiekė trečią „Australian Open“ etapa 10-ą kartą iš eilės. Ji iškovojo lengvą pergalę prieš Danką Kovinič rezultatu 6:1, 6:2. Pirmame sete ji savo varžovę palaužė jau pirmame sete ir neleido varžovei net pagalvoti apie pergalę.

Antrame V.Azarenka palaužė varžovės padavimų seriją šeštame ir aštuntame geime bei laimėjo dvikovą prieš Juodkalnijos tenisininkę per šiek tiek daugiau nei valandą.

Buvusiai pirmajai pasaulio raketei mače nė karto negrėsė pralaimėti savo padavimų serijos. Kitame etape ji susitiks su Japonijos tenisininke Naomi Osaka, kuri nugalėjo 18-ą turnyro raketę Eliną Svitoliną rezultatu 6:4, 6:4.

VIDEO: Australian Open 2016: Gražus Victorios Azarenkos taškas

Trečioji pasaulio raketė G.Muguruza stojo į kovą prieš 2013-ų metų Vimbldono pusfinalio dalyvę Kirsten Flipkens. Pirmame sete Ispanijos tenisininkė savo varžovę palaužė du kart ir to užteko laimėti pirmąjį setą rezultatu 6:4.

Antrasis setas G.Muguruzai ėjosi geriau. Ji išsiveržė į priekį rezultatu 3:0. Abi tenisininkės pralaimėjo savo padavimų serijas dar po vieną kartą ir setas baigėsi ispanės pergale rezultatu 6:2. Kitame etape ispanės laukia Barbora Strycova.

Dar viena buvusi pirma pasaulio raketė Ana Ivanovič iškovojo nesunkią pergalę prieš 113-ą pasaulio raketę Anastasiją Sevastovą rezultatu 6:3, 6:3. Serbijos tenisininkė iš 12-os pasirodymų „Australian Open“ į trečią etapą pateko 8-ą kartą. Kitame etape ji kovos su Madison Keys ir Jaroslavos Švedovos poros nugalėtoja.

Iš „Didžiojo kirčio“ turnyro Melburne pasitraukė dar viena skirstymą turinti tenisininkė. 19-a turnyro raketė Jelena Jankovič turėjo pripažinti 97-ą vietą reitinge užimančios Lauros Siegemund pranašumą. Vokietė nugalėjo savo varžovę iš Serbijos rezultatu 3:6, 7:6 (7:5), 6:4.

Kiek žmonių reikia, kad nuimtum plastikinį maišelį nuo raketės?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas