Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausius laikus prisiminęs S.Wawrinka pasiekė įspūdingą pergalę Stokholme

Švedijos sostinėje Stokholme šią savaitę vyksta ATP 250 serijos pirmenybės „BNP Paribas Nordic Open“, kuriose savo klasę demonstruoja legendinis Šveicarijos tenisininkas Stanas Wawrinka (ATP-217).
Stanas Wawrinka
Stanas Wawrinka / „Scanpix“ nuotr.

Pastaraisiais mėnesiais į trečiąjį ATP reitingo šimtuką nukritęs S.Wawrinka pirmajame vyrų vienetų varžybų Stokholme etape pateikė didžiulį netikėtumą – rezultatu 6:4, 6:4 pranoko šeštą turnyro raketę Brandoną Nakashimą (ATP-38) iš Jungtinių Amerikos Valstijų.

Vis rečiau ATP ture pasirodantis S.Wawrinka kitų metų kovą minės jau 40-tąjį gimtadienį, tačiau parako šis tenisininkas tikrai dar turi, o įspūdingą pergalę Švedijoje pažymėjo klasiškais backhand'ais viena ranka.

Paskutinį kartą pergalę prieš Top 40 varžovą buvusi trečioji pasaulio raketė buvo pasiekęs dar 2023-ųjų rugsėjį.

Šiame ATP turo sezone Šveicarijos teniso veteranui tai buvo tik septintoji pergalė. Dėl vietos ketvirtfinalyje Stanas susirems su Ispanijos atstovu Alejandro Davidovichiumi Fokina (ATP-61).

Priminsime, kad per savo karjerą S.Wawrinka yra iškovojęs tris „Didžiojo kirčio“ trofėjus – 2014 metais „Australian Open“, 2015 m. „Roland Garros“ ir 2016 m. „US Open“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito