Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 13

„Gerry Weber Open“ turnyro startas: Kei Nishikoris iškovojo pergalę

Antrasis pagal skirstymą „Gerry Weber Open“ turnyro tenisininkas Kei Nishikoris iškovojo nelengvą pergalę prieš 29-ą pasaulio raketę Lucasą Pouille. Japonas po beveik dvi valandas trukusios kovos pralaimėjo pirmąjį setą, tačiau sugebėjo perimti mačo iniciatyvą, o prancūzą nugalėjo rezultatu 6:7 (5:7), 6:1, 6:4. Antrame Halės varžybų etape jis susitiks su Floriano Maryerio (ATP-192) ir Briano Bakerio (ATP-594) poros nugalėtoju.
Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / „Scanpix“/„Xinhua“/„Sipa USA“ nuotr.
Temos: 1 Kei Nishikoris

K.Nishikoris Halės turnyre rungtyniauja ketvirtus metus iš eilės, o geriausiai jame tenisininkas pasirodė 2014-ais ir 2015-ais metais, kuomet žaidė pusfinalyje.

Įdomu tai, kad japonas niekada savo karjeroje ant žolės dangos nėra rungtyniavęs jokio turnyro finale, todėl Vokietijoje siekia šį prakeiksmą nutraukti.

Šį sezoną K.Nishikoris laimėjo titulą Memfyje, žaidė „Miami Open“ ir „Barcelona Open“ varžybų finaluose, o Romoje ir Madride pateko į pusfinalį.

Pirmame šios dvikovos sete buvo žaidžiamas pratęsimas, o K.Nishikoris jame pirmavo rezultatu 5:2. Tačiau, tuomet jis pralaimėjo penkis taškus iš eilės ir turėjo pripažinti varžovo pranašumą.

Antrame sete japonas du kartus palaužė varžovą, pats laimėjo visas savo padavimų serijas ir užtikrintai išlygino rezultatą. Trečiame sete K.Nishikoris vieną kartą laimėjo varžovo padavimų seriją ir to užteko, kad jis iškovotų kelialapį į sekantį „Gerry Weber Open“ varžybų etapą.

Šiame mače sportininkas iš Japonijos atliko 6-is neliečiamus padavimus, laimėjo 78-is proc. savo pirmųjų bei 67-is proc. antrųjų kirčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas