Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 28

ITF prezidentas sunerimęs: olimpinis teniso centras vis dar neparuoštas

ITF prezidentas Davidas Haggerty sunerimęs dėl olimpinio teniso centro Rio de Žaneire, kuriame rugpjūčio mėnesį vyks teniso varžybos. Kol kas, ten esančios sąlygos neatitinka reikalavimų ir pradėta abejoti ar kortai bus paruošti laiku. Daugelis dvikovų vyks naktį, todėl labai svarbūs aikštės žibintai.
Olimpinis teniso centras Rio de Žaneire
Olimpinis teniso centras Rio de Žaneire / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Kol šviesos nebus paruoštos, tol ketinu nerimauti, – atskleidė D.Haggerty. – Darbai vyksta, tačiau rezultatų kol kas nėra. Turėsime daug mačų vakarais, todėl be gero apšvietimo bus labai sunku. Pagrindiniai žibintai dar nešviečia. Belieka tik laukti.

Gegužės mėnesį ketinu vykti į Braziliją ir patikrinti esamą situaciją. Pabendrausiu su vietinių verslų savininkais ir stebėsiu aplinką, kurioje vyks varžybos. Tikiuosi, kad apsilankius ten, man nebeatrodys, kad olimpiniam teniso turnyrui nėra pasiruošta.“

Po olimpinių varžybų kortai iš Rio de Žaneiro niekur nedings. Juose ketina treniruotis jaunieji Brazilijos teniso talentai bei bus organizuojamos įvairios varžybos.

Ekonominė ir politinė situacija šalyje šiuo metu yra labai įtempta, tačiau, atrodo, kad olimpiada Rio de Žaneire turėtų įvykti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas