Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

J.Sinneris į savo komandą prisikvietė du buvusius N.Džokovičiaus trenerius

Naujai karūnuotas „US Open“ čempionas ir šiuo metu geriausias planetos tenisininkas Jannikas Sinneris (ATP-1) savo trenerių štabą papildė dviem patyrusiais specialistais.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / „Scanpix“ nuotr.

Nuo šios savaitės pirmosios pasaulio raketės fizinio parengimo treneriu dirbs tautietis Marco Panichi, o fizioterapeuto pareigas eis argentinietis Ulises Badio.

Įdomu tai, kad abu specialistai praeityje dirbo su legendiniu Serbijos tenisininku Novaku Džokovičiumi (ATP-4), kuris per pastaruosius metus atsisakė beveik visų savo komandos narių paslaugų.

J.Sinneris su naujaisiais treneriais kartu vyks į turnyrus Kinijoje, kur Italijos teniso žvaigždės lauks pasirodymai Pekine ir Šanchajuje.

Prieš pat „US Open“ pirmenybių startą 23-ejų tenisininkas atleido fizinio rengimo trenerį Umberto Ferrarą ir fizioretapeutą Giacomo Naldi. Būtent pastarieji ir tapo neseniai teniso pasaulį šokiravusio dopingo skandalo kaltininkais.

Pasak pranešimų, U.Ferrara vaistinėje Italijoje nupirko specialų purškiklį, kurio sudėtyje yra draudžiamo preparato. Pirštą susižeidęs G.Naldi purškikliu gydė savąją žaizdą, o tuomet masažavo J.Sinnerį – būtent taip dopingo sąraše esanti medžiaga ir pateko ant Italijos tenisininko kūno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas