Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 14

Jackas Sockas Hjustone įveikė Tommy Haasą ir pateko į ketvirtfinalį

Beveik dvi valandas 39-erių Tommy Haasas priešinosi Jackui Sockui, tačiau galų gale 24-erių amerikietis perėmė mačo iniciatyvą ir iškovojo pergalę. Pirmasis pagal skirstymą „Fayez Sarofim & Co. US Men's Clay Court Championship“ turnyro žaidėjas savo varžovą nugalėjo 6:4, 3:6, 6:3.
Jackas Sockas
Jackas Sockas / „Scanpix“ nuotr.

„Žinojau, kad tai bus smagus mačas. Robinas dar turi parako, – po susitikimo kalbėjo J.Sockas. – Jis šiandien aikštėje atidavė viską. Dvikovos pabaigoje turėjau sužaisti labai gerai, jog iškovočiau pergalę.“

Amerikietis dėl vietos pusfinalyje susikaus su ispanu Feliciano Lopezu. Jis nugalėjo Pietų Korėjos talentą Hyeną Chungą 4:6, 6:2, 6:1. J.Sockas siekia savo antrojo titulo Hjustone, nes pirmąjį jis laimėjo 2015-aisiais.

Į ketvirtfinalį taip pat pateko ir brazilas Thomazas Belluccis. Jis po dviejų valandų ir 20 minučių kovos nugalėjo Maximo Gonzalezą 2:6, 7:6 (7:5), 6:2. Samas Querrey susidūrė su mažesniu pasipriešinimu, nes jis Horacio Zeballosą įveikė 6:4, 6:4.

„Fayez Sarofim & Co. US Men's Clay Court Championship“ ketvirtfinalyje taip pat išvysime Steve'ą Johnsoną, Ernesto Escobedo, Fernando Verdasco ir Johną Isnerį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas