Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 28

Jaunoji „US Open“ čempionė keičia jau trečią trenerį per mažiau nei metus

Didžiosios Britanijos teniso sensacija Emma Raducanu (WTA-11), triumfavusi praėjusių metų „US Open“ turnyre, ir vėl keičia trenerį.
Emma Raducanu ir Torbenas Beltzas
Emma Raducanu ir Torbenas Beltzas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

19-metė tenisininkė pranešė atsisveikinanti su pagrindiniu savo strategu Torbenu Beltzu, su kuriuo išdirbo maždaug pusmetį.

45-erių vokietis praeityje pasiekė nuostabių rezultatų su Angelique Kerber, kuri su šiuo treneriu laimėjo du „Didžiojo kirčio“ titulus ir olimpinį sidabrą, tačiau didelių darbų nuveikti su E.Raducanu jam nepavyko.

„Scanpix“ nuotr./Emma Raducanu ir Torbenas Beltzas
„Scanpix“ nuotr./Emma Raducanu ir Torbenas Beltzas

Britė laikinai bendradarbiaus su savo šalies teniso asociacija ir joje dirbančiais specialistais. Netrukus prasidėsiančiame WTA turnyre Madride jos treneriu bus Iainas Batesas.

Tenisininkė atskleidė, kad spartesniam jos progresui reikia „naujo treniruočių modelio“.

Per pastaruosius metus „US Open“ čempionė pakeitė jau trečią trenerį. Po praėjusių metų Vimbldono, kuriame ji pasiekė aštuntfinalį ir garsiai pranešė apie save teniso pasauliui, E.Raducanu atsisveikino su Nigelu Searsu ir pradėjo dirbti su Andrew Richardsonu, su kurio pagalba sensacingai triumfavo Niujorke.

Visus nustebino tai, kad su pastaruoju kontraktas nebuvo pratęstas – tenisininkė norėjo labiau patyrusio specialisto, tačiau ir pats A.Richardsonas turėjo įsipareigojimų šalies teniso asociacijoje ir judviejų keliai išsiskyrė.

Šiame sezone E.Raducanu kol kas yra iškovojusi 5 pergales ir patyrusi 7 pralaimėjimus. „Mutua Madrid Open“ moterų turnyre pirmąja jos varžove bus čekė Tereza Martincova (WTA-49).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas