Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 12

Jie vėl kartu: Ivanas Lendlas prisijungs prie Andy Murray komandos

Mėnesį trukusios geriausio Didžiosios Britanijos tenisininko trenerio paieškos baigtos. Kaip ir žadėjo, Andy Murray naują strategą susirado dar prieš prasidedant „Aegon Championships“ turnyrui Londone. „Sky Sports“ praneša, jog antroji pasaulio raketė vėl suvienys pajėgas su legendiniu Čekijos tenisininku Ivanu Lendlu.
Andy Murray ir Ivanas Lendlas
Andy Murray ir Ivanas Lendlas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

A.Murray ir I.Lendlas kartu dirbs jau antrą kartą. Primename, jog geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas su legendiniu čeku dirbo 2011-2014 metų laikotarpyje.

Antroji pasaulio raketė A.Murray savo „Didžiojo kirčio“ kolekcijoje turi tik du titulus, tačiau visus juos iškovojo I.Lendlo priežiūroje. Negana to, 56-erių metų buvusi pirmoji pasaulio raketė savo auklėtiniui 2012 metais padėjo iškovoti ir olimpinį auksą.

„Sky Sports“ duomenimis, A.Murray su I.Lendlu pradės dirbti nuo pirmadienio, t.y nuo „Aegon Championships“ turnyro pradžios.

„Du mūsų bendradarbiavimo metai man buvo labai sėkmingi, – teigė A.Murray. – Jis yra labai paprastas žmogus, žinantis, ko reikia pergalėms svarbiausiuose turnyruose. Su nekantrumu laukiu Ivano prisijungimo prie komandos.“

Primename, kad gegužės mėnesio pradžioje geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas išsiskyrė su pusantrų metų jį treniravusia legendine Prancūzijos tenisininke Amelie Mauresmo. Nuo to laiko A.Murray pagrindinio trenerio pareigas ėjo Jamie Delgado.

Tiesa, I.Lendlas yra įsipareigojęs JAV teniso federacijai (USTA) treniruoti jaunuosius amerikiečius, tad kol kas dar neaišku, kiek laiko legendinis čekas galės skirti galingajam savo auklėtiniui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas