Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 15

Juanas Martinas Del Potro neatsilaikė prieš puikiai atakavusį Johną Isnerį

Padavimų meistras Johnas Isneris Londono „Aegon Championships“ turnyre pateisino savo vardą ir nugalėjo argentinietį Juaną Martiną Del Potro. JAV tenisininkas atliko net 25-is neliečiamus padavimus, o pergalę iškovojo rezultatu 7:6 (7:2), 6:4. Kitame varžybų etape jis susitiks su Gilles'iu Mulleriu.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmame sete abu tenisininkai savo padavimus sužaidė be klaidų, jie buvo priversti savo santykius išsiaiškinti pratęsime. Jame amerikietis nugalėjo nesunkiai, o varžovui viso „tiebreak'o“ metu leido pelnyti tik du taškus.

Antrame sete J.Isneris ir vėl laimėjo visas savo padavimų serijas, tačiau šį kartą sugebėjo vieną kartą palaužti varžovą bei iškovoti pergalę mače.

Šiame mače galingų padavimų meistras atliko net 25-is neliečiamus padavimus ir laimėjo 79-is proc. savo pirmųjų kirčių. Jis išsigelbėjo nuo visų šešių varžovo „breakpoint'o“ galimybių.

J.M.Del Potro intensyviai ruošėsi šiam žolės sezonui, dėl kurio praleido ir varžybas „Roland Garros“ čempionate. Argentinos atstovas praėjusią savaitę jau dalyvavo varžybose Štutgarte, kuriose sugebėjo patekti į pusfinalį, tačiau nusileido P.Kohlschreiberiui.

Apskritai, savo karjeroje Delpo ant žolės dangos nėra sužaidęs labai daug mačų, o šiuo metu ant šio aikštės paviršiaus yra iškovojęs 33-is pergales ir patyręs 15-a nesėkmių.

J.Isneriui tai buvo pirmoji dvikova ant žolės paviršiaus, o geriausiai šiose varžybose jis pasirodė praėjusiais metais, kai pateko į ketvirtfinalį.

Į kitą „Aegon Championships“ etapą trečiadienį pateko ir Steve'as Johnsonas. Jis rezultatu 4:6, 6:3, 6:4 nugalėjo italą Adrianą Mannarino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas