Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 02

Karjeros turnyrą žaidžiančiam brazilui priminė praeities dėmes – smurtą prieš buvusią merginą

Vienas iš „Roland Garros“ teniso turnyro atradimų Thiago Seyboth Wildas (ATP-172) praeityje yra apkaltintas smurtu prieš buvusią merginą, tačiau tenisininko kaltė liko neįrodyta.
Thiago Seyboth Wildas
Thiago Seyboth Wildas / „Scanpix“ nuotr.

23-ejų tenisininkas šokiravo teniso pasaulį atvirosiose Prancūzijos teniso pirmenybėse išspirdamas antrą pasaulio raketę Daniilą Medvedevą. Antrajame etape jis pratęsė savo pasakišką žygį įveikdamas argentinietį Guido Pella (ATP-423), o dabar ruošiasi dar vienam mūšiui su japonu Yoshihito Nishioka (ATP-33).

Vienoje iš spaudos konferencijų brazilui žurnalistas priminė apie prieš keletą metų įvykusį skandalą, kuomet T.Seyboth Wildas savo buvusios merginos buvo apkaltintas smurtu.

„Nemanau, kad tai yra tema, kuria turėtume šnekėti dabar. Nemanau, kad tai yra klausimas, kurį jūs apskritai turėtumėte užduoti. Nemanau, kad tai jūsų sprendimas kalbėti apie tai čia, ar ne. Galite rašyti ką tik norite“, – lakoniškai atsakė tenisininkas.

Pranešama, kad po tokio klausimo brazilo agentas įtūžo ir norėjo nufotografuoti apie tai priminusio žurnalisto akreditaciją, tačiau vėliau už savo veiksmus atsiprašė.

T.Seyboth Wildui kaltinimai buvo pateikti 2021-ųjų rugsėjį. Buvusi tenisininko mergina Thayane Lima prabilo apie fizinį ir psichologinį smurtą, kurį jai teko patirti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Thiago Seyboth Wildas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Thiago Seyboth Wildas

„Vieną sykį jis taip stipriai suspaudė mano ranką, kad man vos nelūžo pirštas. Thiago pyko dėl to, kad aš įkėliau savo paties, o ne mūsų abiejų nuotrauką į socialinius tinklus. Tuo metu vakarieniavome pas jo tėvus. Mano pirštas stipriai ištino“, – pasakojo nukentėjusioji.

Buvusi širdies draugė taip pat pridėjo, kad brazilas užblokavo jai prieigą prie kreditinės kortelės. Teismas galiausiai patenkino merginos prašymą, jog tenisininkas negalėtų artintis nukentėjusiosios, tačiau ties tuo tyrimas ir pasibaigė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas