Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 14

Kei Nishikoris Londone startavo lengva pergale prieš Staną Wawrinką

Penktoji pasaulio raketė Kei Nishikoris iškovojo nesunkią pergalę prieš pirmojo trejetuko tenisininką Staną Wawrinką. Šveicaras aikštėje neatrodė geriausios sportinės formos, o tai leido japonui nugalėti vos per 67 minutes rezultatu 6:2, 6:3.
Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

K.Nishikoris „ATP World Tour Finals“ turnyre dalyvauja trečią kartą, o geriausiai jis pasirodė 2014 metais. Tuomet japonas pateko į pusfinalį, tačiau jame krito prieš Novaką Džokovičių.

Tuo tarpu S.Wawrinka pastaruosius trejus metus Londone visuomet patekdavo į pusfinalį, tačiau šis pralaimėjimas gerokai sukomplikavo jo galimybes patekti tarp keturių stipriausių turnyro tenisininkų. Šveicarui reikės iškovoti pergales prieš Mariną Čiličų bei Andy Murray.

K.Nishikorio pergalė prieš S.Wawrinką gali padėti jam šį sezoną baigti trečioje ATP reitingo vietoje, kurioje šiuo metu yra būtent minėtasis šveicaras: „Tai mano šios savaitės tikslas. Noriu iškovoti kuo daugiau pergalių ir pakilti į trečiąją arba ketvirtąją vietą.

Šiemet rungtyniauju labai neblogai, todėl noriu pratęsti savo gerą žaidimą ir čia. Manau, kad man tai buvo labai geras mačas. Turėjau labai daug pasitikėjimo savo jėgomis.“

Šiame susitikime K.Nishikoris laimėjo 80 proc. savo padavimų serijų, keturis kartus palaužė varžovo kirčius, o jam niekuomet negrėsė „break point'as“.

Tarpusavio mačuose Japonijos tenisininkas iškovojo trečią pergalę iš septynių žaistų susitikimų.

Už pergalę K.Nishikoriui atiteko 200 ATP reitingo taškų ir 179 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito