Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 18

Kita teniso pusė: australė atskleidė turinti neigiamą banko sąskaitos balansą

Profesionaliai žaidžianti Destanee Aiava (WTA-250) socialiniuose tinkluose dalijasi žinutėmis apie kitą, beveik nematomą teniso pusę ir sunkumus, su kuriais susiduria žemesnio reitingo tenisininkai.
Destanee Aiava
Destanee Aiava / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

23-ejų Australijos tenisininkė aukščiausiai WTA reitinge buvo pakilusi iki 147-os vietos, o iš viso uždirbo kiek daugiau nei 600 tūkstančių JAV dolerių.

D.Aiava per savo karjerą keturis kartus dalyvavo „Australian Open“ pirmenybėse, bet didžiąją sezono dalį dėl žemesnio reitingo yra priversta žaisti „Futures“ kategorijos turnyruose.

Savo instagrame išstojusi australė pasidalijo apie finansinius sunkumus, su kuriais pastaruoju metu yra priversta susidurti, o tai patraukė ir garsaus Portugalijos teniso žurnalisto Jose Morgado dėmesį.

„Jaučiuosi išsekusi. Priežastis – neturiu pinigų, taip pat labai vargina kiekvieną rytą keltis ir prisiminti, kad turiu išgerti vaistus, kurie man padeda valdyti emocijas. Tačiau labiausiai jaučiuosi išsekusi dėl pinigų neturėjimo ir nežinojimo, ar kitais metais galėsiu sau leisti keliones dirbti“, – rašė tenisininkė.

„Taip pat turiu mokėti paskolą ir kitas sąskaitas, bet nuolatos moku už apgyvendinimą, skrydžius ir kitas su tenisu susijusias išlaidas“, – toliau guodžiasi ji.

„Mano sąskaitos balansas yra neigiamas (-35 JAV doleriai, būnant visiškai tiksliai), nes turnyras, kuriame žaidžiau prieš dvi savaites, man vis dar nesumokėjo ir turiu laukti dar vieną savaitę. Tokiomis situacijomis pagalvoju apie stabilų darbą. Nustokite man teigti, kad gyvenu svajonių gyvenimą, nes tai visiškas košmaras“, – dar vieną žinutę parašė Aiava.

Po nuotraukomis socialiniuose tinkluose Australijos atstovė nebijo atskleisti sunkios realybės.

„Esu labai laiminga pabaigdama savo kelionę dar vienu 25K serijos vienetų titulu. Tai labai geras apdovanojimas žinant tai, kad finansuodama šią kelionę išleidau visas santaupas“, – po viena iš nuotraukų prirašė Aiava.

2022-ųjų gegužę tenisininkė viešai pripažino, kad bandė nusižudyti bandydama nušokti nuo tilto. Australės laimei, ją laiku pastebėjo trys praeiviai, kurie neleido įvykti siaubingai tragedijai ir netrukus D.Aiava jau buvo savo namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas