Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Klivlande – vos vieną pergalę WTA ture iki turnyro iškovojusios amerikietės triumfas

Klivlande (JAV) įvykusiose WTA 250 kategorijos pirmenybėse „Tennis in the Land“ sensacingai triumfavo vos 98-tą vietą WTA reitinge užimanti amerikietė.
Mccartney Kessler
Mccartney Kessler / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

25-erių metų amžiaus Mccartney Kessler (WTA-98) didžiajame moterų vienetų varžybų finale panaikino seto deficitą ir rezultatu 1:6, 6:1, 7:5 palaužė pirmą skirstymą turėjusią Beatriz Haddad Maia (WTA-20) iš Brazilijos.

Iki pirmenybių Klivlande amerikietė per savo karjerą WTA ture buvo iškovojusi vienintelę pergalę, kurią pasiekė „Australian Open“ turnyre metų pradžioje.

Šią savaitę penkis laimėjimus į savo taupyklę įsidėjusi JAV tenisininkė turnyro metu patiesė ne tik ryškia favorite laikytą brazilę, bet ir Xinyu Wang (WTA-37) bei Anastastiją Potapovą (WTA-43), atitinkamai turėjusias ketvirtą bei penktą skirstymus.

Floridos universitetą pabaigusi M.Kessler metus pradėjo WTA reitinge būdama vos 231-oje vietoje, tačiau uždirbusi 250 WTA reitingo taškų dabar kils 63-ią poziciją. Jai taip pat atiteks ir kiek daugiau nei 35 tūkstančiai JAV dolerių.

Nugalėtoja tapusios tenisininkės Klivlande šią savaitę galėjo ir nebūti – tik prieš dvi savaitės pirmojo WTA reitingo šimtuko duris pravėrusi tenisininkė gavo vardinį kvietimą į „US Open“ pirmenybes ir taip išvengė žaidimo atrankoje.

Finale suklupusiai B.Haddad Maiai atiteks 163 WTA reitingo taškai ir beveik 21 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas