Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 05 23

Konfliktas Paryžiuje: ramybę drumstęs aistruolis atsisakė būti išprašomas

Jau pačią pirmą „Roland Garros“ pirmenybių dieną turnyro organizatoriams teko susidurti su nemenku iššūkiu – iš tribūnų dėl nepagarbaus elgesio išprašomas aistruolis tam nepakluso.
„Roland Garros“
„Roland Garros“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trečioji planetos raketė Maria Sakkari padavinėjo mačui prieš kortų šeimininkę Clarą Burel (WTA-94) rezultatui esant 6:2, 5:3, o bene svarbiausiomis mačo akimirkomis ramybę sudrumstė tribūnose įsisiautėjęs aistruolis.

Žaidimas dėl kilusio šurmulio buvo pristabdytas, o tenisininkėms teko laukti, mat apsaugos darbuotojai šnekutį nusprendė palydėti iš korto, bet tai darė nesėkmingai.

Sirgalius atsisakė būti išvedamas ir liko įsikibęs savo vietos – apsauginiams neliko nieko kito, kaip tik prisėsti šalia jo ir užtikrinti, kad aikštelėje vyrautų tyla.

Graikijos teniso superžvaigždės ši pauzė iš vėžių neišmušė ir ji užtikrintai uždarė susitikimą rezultatu 6:2, 6:3, patekdama į antrą turnyro etapą.

M.Sakkari yra įvardijama kaip viena pagrindinių pretendenčių mesti rimtą iššūkį akivaizdžiai favoritei Igai Swiatek (WTA-1). Praėjusiame sezone būtent graikė „Roland Garros“ ketvirtfinalyje sensacingai eliminavo lenkę, bet pusfinalyje neperžengė būsimos čempionės Barboros Krejčikovos barjero.

Antrajame etape trečioji pasaulio raketė žais prieš čekė Karoliną Muchovą (WTA-81).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas