Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 20

Kuriozas Italijoje – išėjusi persirengti rumunė pralaimėjo šešis taškus

Palerme vykstančio WTA serijos teniso turnyro pirmajame rate į tikrą nesusipratimą įsipainiojo Ana Bogdan (WTA-110) – tenisininkė pertraukėlės metu paliko kortą, o galiausiai pralaimėjo šešis taškus.
Ana Bogdan
Ana Bogdan / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Nežmonišką karštį pastarosiomis savaitėmis teniso kortuose iškęsti turintiems tenisininkams mačų metu yra suteikiama galimybė atsipūsti.

Jei dvikova pareikalauja trečiojo seto, įsigalioja karščio taisyklė, kuri skelbia 10 minučių pertraukėlę iki lemiamos žaidimo partijos.

Tokia situacija Palerme susiklostė ir pirmojo rato dvikovoje tarp Saros Sorribes Tormo (WTA-41) ir Anos Bogdan. Pastaroji gavo bokštelio arbitro leidimą ir patraukė į rūbinę persirengti bei atsigaivinti, tačiau sugrįžusi negalėjo patikėti tuo, kas atsitiko.

Nors tenisininkė buvo lydima už laiką atsakingo žmogaus, negavusi jokio perspėjimo apie jau ištiksėjusias minutes, A.Bogdan vėlavo sugrįžti.

Prisistačiusi atgal Rumunijos teniso atstovė nuščiuvo – rezultatas jau buvo 0:1 0:30 jos oponentės naudai, kadangi už kiekvienas pavėluotas 25 sekundes ji prarasdavo po vieną tašką.

„Jis man nieko nesakė, kad liko tiek ir tiek minučių. Jis tik pasakė, kad jau turiu išeiti, – apie lydėjusį personalo darbuotoją arbitrui skundėsi Bogdan. – Aš nesu kalta, nes negavau jokio įspėjimo. Prisiekiu, buvau pravėrusi duris, bet jis man nieko nesakė. Tai nėra normalu – ar jūs bent suprantate, ką aš sakau? Tai absurdas.“

Įdomu tai, kad sugrįžti vėlavo ir jos varžovė iš Ispanijos, tačiau kadangi atėjo pirmoji, ji baudžiama nebuvo.

Savo padavimus iš karto praradusi tenisininkė iš Rumunijos taip ir nesugrįžo į mačą bei patyrė skaudų pralaimėjimą 6:2, 4:6, 2:6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas