Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 10

Kuriozas: turnyrą dėl NBA šventės praleidęs Nickas Kyrgiosas į ją pakviestas nebuvo

Spalio mėnesį dalyvaudamas turnyre Šanchajuje Nickas Kyrgiosas paskambino Roterdamo turnyro direktoriui ir pranešė, jog neketina dalyvauti jo organizuojamame čempionate. Australas norėjo įgyvendinti seną savo svajonę ir sudalyvauti NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio įžymybių mače, tačiau iškilo viena vienintelė problema – tenisininkas į šią šventę nebuvo pakviestas.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“/AP nuotr.

Turnyro direktorius Richardas Krajičekas iš pradžių nesutiko su N.Kyrgioso norais, tačiau galų gale australas pranešė, jog Roterdame žaisti neketina. Australas jau ne sykį yra teigęs, kad krepšinis yra didžiausia jo aistra.

„Apmaudu, tačiau mūsų turnyro finalas vyks tuo pačiu metu, kaip ir NBA šventė, – tuomet spaudai teigė R.Krajičekas. – Dėl šios priežasties Nickas paprašė mūsų, jog jį išleistume į Naująjį Orleaną, nes tai jo aistra. Mes jį suprantame, nes tai unikali galimybė.

Galų gale mes savo čempionate norime geriausių pasaulio tenisininkų. N.Kyrgiosas pasirinko savo aistrą, o ne profesiją, todėl nieko pakeisti negalime.“

Ketvirtadienį paskelbtame renginio sąraše N.Kyrgioso pavardės nėra. NBA įžymybių rungtynėse dalyvaus „Mavericks“ komandos savininkas Markas Cubanas, buvęs krepšininkas Baronas Davisas, aktorius Nickas Cannonas, krepšinio legenda Oscaras Schmidtas ir daugelis kitų.

Teniso pasaulis šį kartą savo atstovų renginyje neturės, nors praėjusiais metais Toronte rungtyniavo net du tenisininkai: Milošas Raoničius bei Eugenie Bouchard.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas