Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 07

Kuriozas Vimbldone: dėl traumos pasitraukusi ispanė sulaukė sveikinimo su pergale

Košmariškas geriausios Ispanijos tenisininkės Paulos Badosos (WTA-35) sezonas nepagerėjo ir prestižiniame Vimbldono turnyre, kuriame ir vėl atsinaujino sveikatos problemos.
Paula Badosa
Paula Badosa / „Scanpix“ nuotr.

Penktadienio popietę antrajame moterų vienetų varžybų rate 25-erių tenisininkė 2:6, 0:1 atsilikinėjo prieš Ukrainos atstovę Martą Kostyuk (WTA-36), o tuomet iškėlė baltą vėliavą dėl nugaros traumos.

Būtent nuolatiniai nugaros skausmai jaukia P.Badosos sezoną, kuriame ji jau spėjo praleisti „Australian Open“ ir „Roland Garros“ turnyrus, o dabar privalėjo pasitraukti ir iš trečiojo „Didžiojo kirčio“ – Vimbldono.

Maža to, spaudos konferencijoje Ispanijos tenisininkė susidūrė ir neapsišvietusiu žurnalistu, kuris ją pasveikino su pergale, nors susitikimas buvo pralaimėtas.

Iš karto po to sekė ir keistas klausimas apie P.Badosos pasitikėjimą savimi ir fizinę būklę, tačiau tenisininkė išliko profesionali ir pateikė atsakymą.

„Žinoma, kad nesijaučiu geriausios formos, nes ką tik pasitraukiau dėl traumos. Norėčiau jaustis geriau“, – atsakė ji.

Atsinaujinusi ispanės trauma jaukia planus ir Vimbldono mišriųjų dvejetų pirmenybėse, kuriose P.Badosa į kortą turėjo žengti su savo naujuoju vaikinu, penktąja ATP rakete Stefanos Tsitsipu.

Tenisininkų pora išsibraukė iš varžybų, o jų vietą užėmė Nicola Mahutas ir Anna Danilina.

M.Kostyuk į Vimbldono trečią etapą pateko pirmą kartą karjeroje ir ten varžysis su JAV tenisininke Madison Keys (WTA-18).

Įdomu tai, kad praeityje ukrainietė ir ispanė buvo vienos geriausių draugių WTA ture, tačiau santykiai tarp jų atšalo dėl P.Badosos bendravimo su okupantų šalies atstove Aryna Sabalenka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas