Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Labai solidus N.Džokovičius užtikrintai pasiekė trečiąjį etapą Paryžiuje

Po sunkaus pirmojo etapo „French Open“ pirmenybėse atitinkamas išvadas padaręs Novakas Džokovičius (ATP-1) ketvirtadienį Prancūzijos sostinėje iškovojo užtikrintą pergalę.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Vieną kokybiškiausių asmeninių pasirodymų šiame grunto sezone pademonstravęs Serbijos teniso titanas antrajame etape be didesnio vargo 6:4, 6:1, 6:2 sudorojo ispaną Roberto Carballes Baeną (ATP-63).

„Roland Garros“ pirmenybėse Nolei tai buvo jau 94-toji pergalė jo karjeroje, o tai serbui kartu su „Australian Open“ yra daugiausiai pasiektų laimėjimų viename turnyre.

„Neturėjau daug pergalių prieš šį turnyrą, todėl kiek sumažinau savo lūkesčius, tačiau vis dar žinau savo sugebėjimus ir vis dar tikiu savimi. Žinau savo galimybių ribas, tai padariau daug kartų savo karjeroje. Mano pagrindinis tikslas visuomet buvo žengti iki lemiamų etapų „Grand Slam“ turnyruose. Nekantrauju susiremti su kitais iššūkiais“, – kalbėjo susitikimo nugalėtojas.

Pergalę prieš Ispanijos tenisininką N.Džokovičius įprasmino atlikdamas įspūdingą smūgį aplink tinklą.

Norint išsaugoti pirmąją ATP reitingo poziciją 37-erių serbui „Roland Garros“ turnyre būtina pasiekti bent finalą, o jei jame susitiks su Janniku Sinneriu (ATP-2), būtina bus ir pergalė.

Trečiajame vyrų vienetų varžybų rate Serbijos tenisininko lauks italas Lorenzo Musetti (ATP-30) arba prancūzas Gaelis Monfilsas (ATP-37).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas