Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 05 21

Latvis neįkando – Alexanderis Zverevas užtikrintai startavo Ženevoje

Pirmoji „Banque Eric Sturdza Geneva Open“ turnyro raketė Alexanderis Zverevas (ATP-5) nesutiko rimto pasipriešinimo savo debiutiniame mače.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Vokietis vos per 65 minutes rezultatu 6:2, 6:1 sutriuškino latvį Ernestą Gulbį (ATP-80) ir pateko į varžybų ketvirtfinalį.

Latvijos tenisininkas pirmasis laimėjo varžovo padavimus mačo pradžioje, tačiau po to sekė net aštuonių pralaimėtų geimų serija.

80-oji pasaulio raketė sugebėjo susikurti daugiau break point'ų (9 prieš 8), tačiau realizacija – vokiečio pusėje. Pastarasis išnaudojo 5 iš 8, kuomet E.Gulbis – vos 1 iš 9. Saša Zverevas dar pridėjo ir 6 šešis neatremiamus padavimus.

Vokietijos teniso superžvaigždė po pasiekto finalo ATP 500 taškų vertės turnyre Akapulke yra tiesiog neatpažįstamas – laimėjo tik 7 susitikimus iš 15-os. Tai lėmė, kad tenisininkas iš trečiosios pozicijos nukrito į penktąją.

Sugrįžti į pergalių kelią A.Zverevas tikisi pirmą kartą dalyvaudamas turnyre Ženevoje – čia vokietis yra aiškus favoritas, o antroji turnyro raketė Stanas Wawrinka yra 22 ATP reitingo vietomis žemiau.

„Scanpix“/AP nuotr./Ernestas Gulbis
„Scanpix“/AP nuotr./Ernestas Gulbis

Latvis Ernestas Gulbis yra buvusi 10-oji pasaulio raketė, tačiau kelis pastaruosius sezonus „trinasi“ aplink ties pirmojo šimtuko pabaiga. Šiame sezone tenisininkas yra iškovojęs 6 pergales ir patyręs net 15 pralaimėjimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas