Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 02 14

Laukimas tęsiasi: „US Open“ čempionė dar nepasiruošusi grįžti į kortus

Vienas laukiamiausių sugrįžimų WTA ture – jaunoji Kanados teniso sensacija Bianca Andreescu (WTA-6) – pirmojo oficialaus sezono mačo dar turės palūkėti. Tenisininkė pranešė išsibraukianti iš kitą savaitę Dubajuje vyksiančio „Dubai Duty Free Tennis Championships“ turnyro.
Bianca Andreescu
Bianca Andreescu / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

19-metė kanadietė, praėjusiame sezone laimėjusi ne tik „Premier“ serijos turnyrus Indian Velse ir Toronte, bet ir pirmąjį karjeros „Didžiojo kirčio“ titulą, vis dar kenčia nuo kelio traumos, patirtos per WTA finalus Šendžene.

„Dar nesu pasiruošusi visu 100 procentų. Pasikliausiu savo komandos ir daktarų rekomendacijomis ir nerizikuosiu, kad kelio trauma vėl neatsinaujintų“, – pranešime išdėstė Andreescu.

Šeštoji pasaulio raketė prieš keletą savaičių viltingai užsiminė, kad sugrįžimas į kortus gali įvykti jau artimiausiu metu. Tenisininkė kartu su savo tautietėmis praėjusį savaitgalį viešėjo Fed taurės serijoje Šveicarijoje, tačiau B.Andreescu likus dienai iki kovų pranešė nežaisianti.

Kol kas kanadietės pavardė lieka sąraše žaidėjų, kurios planuoja dalyvauti iš karto po „Dubai Duty Free Tennis Championships“ vykstančiame turnyre Dohoje.

Pranešimai teigia, kad Dubajuje neišvysime ir pirmosios planetos raketės Ashleigh Barty.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?