Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 20

M.Berrettinis dėl traumos pasitraukė iš ATP turnyro Londone, N.Kyrgiosas – Halėje

Ant žolės dangos visuomet labai pavojingi tenisininkai Matteo Berrettinis (ATP-34) ir Nickas Kyrgiosas (ATP-31) dėl traumų šią savaitę nepasirodys ATP 500 turnyruose Londone ir Halėje.
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / „Scanpix“ nuotr.

Italijos teniso superžvaigždė M.Berrettinis „Queen's Club“ turnyre Londone triumfavo pastaruosius du sezonus, tačiau šiemet negalės apginti čempiono titulo dėl atsinaujinusios pilvo raumens traumos.

27-erių tenisininkas pastaruosius du mėnesius nerungtyniavo, bet tikėjosi būti pilnai pasiruošęs žolės sezonui, kuriame visuomet yra įvardijamas kaip vienas grėsmingiausių oponentų.

Deja, tačiau Matteo sugrįžimas nesusiklostė – praėjusią savaitę Štutgarte jis net 1:6, 2:6 nusileido tautiečiui Lorenzo Sonego ir prarado galimybę apginti čempiono titulą.

M.Berrettinis 2021 m. pasiekė Vimbldono finalą, kuriame solidžiai priešinosi Novakui Džokovičiui. Praėjusių metų turnyrą jis turėjo praleisti dėl koronaviruso, o dabar niekaip negali pilnai pasveikti nuo pilvo raumens traumos.

Rimtų fizinių bėdų vis dar turi ir charizmatiškasis australas Nickas Kyrgiosas. Praėjusią savaitę jis taip pat sugrįžo į tenisą Štutgarte po kelio operacijos, dėl kurios visiškai negalėjo žaisti pirmoje sezono dalyje.

28-erių tenisininkas korte judėjo labai vangiai ir 5:7, 3:6 nusileido Yibingui Wu, o galiausiai nusprendė išsibraukti iš šią savaitę vykstančio ATP 500 turnyro Halėje, kuriame praėjusiais metais nužygiavo iki pusfinalio.

N.Kyrgiosas kol kas viliasi dalyvauti Vimbldono turnyre, kuriame praėjusiais metais netikėtai pasiekė finalą. Australo pavardė vis dar yra ir tarp dalyvių, kurie turėtų pasirodyti Maljorkoje kitą savaitę vykstančiame ATP 250 turnyre, tačiau tenisininko prioritetu greičiausiai taps „Didžiojo kirčio“ turnyras ir Ispanijoje jis nepasirodys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas