Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„M7 Sport Balzekas tennis academy“ plečiasi – bus statomos papildomos teniso ir padelio aikštės

Prieš penkerius metus Vilniaus rajone Nemėžio kaime atidarytas „M7 Sport Balzekas Tennis Academy“ objektas netrukus bus atnaujintas. Komplekso įkūrėjai, raginami teniso mylėtojų, per pusantrų metų žada kompleksą praplėsti du kartus.

„Mes esame tik mūsų klientų aidas. Jei žmonės netelpa, viena vertus – mums smagu, kita vertus – suprantame, kad turime kažką daryti. Sprendimas nebuvo vienos dienos darbas, bet, susėdę su Balžeko akademijos vadovais, susidėliojome planą ir pradedame darbus“, – sakė arenos savininkas Maksimilianas Dolženko.

Jau dabar 3600 kvadratinių metrų pastate yra keturi uždari teniso kortai su dirbtinio kilimo danga papildyta specialiomis granulėmis, kurios padeda atkartoti slydimą žaidžiant ant kietos dangos. Komplekse taip pat yra kavinė, sporto klubas, suomiškos pirtys, taip pat sporto salė.

„Akivaizdu, kad prieš penkerius metus priėmėme teisingą sprendimą ir einame teisingu keliu. Norėjosi panašaus lygio komplekso, be to, mūsų sklypas, iš esmės, padiktavo mūsų galimybes.

Naujajame komplekse turėsime šešias padelio aikšteles, dvi papildomas teniso. Taip pat daugiau erdvių grupiniams užsiėmimams – jogai ir panašiai. Akademija auga, reikalingi masažai, kineziterapeutai.. Reziumuojant, einame gilyn į sportą profesionalizmo prasme“, – apie naująją komplekso dalį pasakojo M.Dolženko.

Teniso treniruotėms ir visiems užsiėmimams toliau vadovaus Balžeko teniso akademija, atletinio rengimo treniruotėms – akademijos dukterinė įmonė „BT Fitness“.

„Mes Balžeko teniso akademija labai džiaugiamės, kad turime entuziastingų verslininkų, finansuotojų į tokius projektus, į vaikų užimtumą ir edukaciją plečiant infrastruktūrą. Sveikinimai partneriui Maksimilianui Dolženko.

Šiuo metu Vilniuje esame pilnai užsipildę, tad mūsų veiklai papildoma infrastruktūra yra žūtbūt reikalinga. Džiaugiamės stiprėdami kartu su mūsų vardu „M7 Sport Balzekas tennis academy“ ir norime tikėti , kad ateityje su šiuo vardu tapsime dar stipresni.

Žinome šių verslo atstovų užmojus su mega kompleksais kitame miesto rajone, kuriame visada svajojome vystyti savo veiklą. Tad su verslo pagalba akademija plėtėsi, plečiasi ir plėsis ateityje“, – sakė Balžeko teniso akademijos vadovas Arūnas Balžekas.

Organizatorių nuotr./Planuojama, kad „M7 Sport Balzekas Tennis Academy“ sporto kompleksas ženkliai prasiplės.
Organizatorių nuotr./Planuojama, kad „M7 Sport Balzekas Tennis Academy“ sporto kompleksas ženkliai prasiplės.

Vilniaus rajono meras Robertas Duchnevič neseniai lankėsi „M7 Sport Balzekas tennis academy“ komplekse ir teigiamai įvertino jau atlikus darbus. Komplekso šeimininkai tikisi, kad dėl teigiamo mero požiūrio biurokratiniai reikalai neužtruks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas