Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 25

Marija Šarapova sugrįžo į teniso kortus

Marija Šarapova po dviejų mėnesių pertraukos sugrįžo į teniso kortus, kuriuose ir vėl treniruojasi. Rusijos tenisininkė, kuri buvo pričiupta už meldoniumo vartojimą, prieš tai ruošėsi „Roland Garros“ čempionatui, tačiau jame tikrai nedalyvaus. Kadangi rusės bylos svarstymas greičiausiai įvyks prieš Vimbldono turnyrą, tai sportininkė nusprendė ruoštis artėjančioms „Didžiojo kirčio“ kovoms.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tuo tarpu Štutgaro moterų turnyro vadovas Markusas Gunthardas nebuvo patenkintas rusės nebuvimu aikštėje bei WADA darbu: „Marijos suspendavimas nepadėjo niekam. Mano nuomone, WADA, kol kas, savo darbo gerai neatlieka, nes man dėl šios situacijos kyla labai daug klausimų.“

M.Šarapova įkliuvo už meldoniumo vartojimą sausio 26-ą dieną, po pralaimėjimo „Australian Open“ pusfinalyje prieš Sereną Williams. Kovo 7-ą dieną ji šią žinią pati pranešė spaudos konferencijoje Los Andžele.

Jos suspendavimas prasidėjo kovo 12-ą dieną, o jai gresia keturi metai diskvalifikacijos. Tačiau jos bausmė gali būti sumažinta, jeigu ji padės tyrimui bei pripažins savo kaltę, o tai tenisininkė jau padarė pati.

Rusijos tenisininkė birželio mėnesį vyksiančiame posėdyje bandys įrodyti, kad norėjo tik sustiprinti sveikatą, o ne pagerinti savo pasirodymą aikštėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas