Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 13

Marija Šarapova vis dar yra Rusijos olimpiniuose planuose

Rusijos teniso fedeacijos prezidentas Šamilas Tarpiščevas vis dar tiki, kad geriausiai šalies tenisininkei Marijai Šarapovai bus leista dalyvauti šį rugpjūtį vyksiančiame Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių teniso turnyre.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

Primename, kadM.Šarapovai nuo kovo 12 dienos buvo uždrausta dalyvauti profesionalų turnyruose, kai ši prisipažino apie teigiamą rezultatą parodžiusį dopingo testą, kuris buvo atliktas „Australian Open“ čempionate.

Pati tenisininkė vėliau teigė, kad neleistiną preparatą – meldoniumą – ji vartoja jau dešimtmetį, nes neva jai dėl geležies trūkumo organizme ir cukrinio diabeto užuomazgų jį išrašė šeimos gydytojas.

Nors tenisininkei gresia ketverių metų diskvalifikacija, Rusijos teniso federacijos prezidentas Š.Tarpiščevas šią savaitę paskelbė, kad M.Šarapova vis dar yra šalies olimpiniuose planuose.

„Tikimės, kad M.Šarapovai bus leista dalyvauti olimpinėse žaidynėse,“ – teigė Š.Tarpiščevas.

Kol kas prieš kelias dienas 29-ąjį gimtadienį šventusios M.Šarapovos ateitis yra su klaustuku. Tarptautinė teniso federacija dėl tenisininkės iki kovo 23 d. turėjo surengti posėdį, kuriame galėjo būti paskelbta M.Šarapovos kaltės svarstymo diena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas