Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 16

Marijos Šarapovos benefisas: tenisininkė žais finale ir susigrąžino 2-ą vietą WTA reitinge

Marija Šarapova atsirevanšavo savo tautietei Darijai Gavrilovai už pralaimėjimą Majamio turnyre. M.Šarapova įveikė varžovę Romos turnyro pusfinalyje.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

Viena geriausių pasaulio tenisininkių susitvarkė su D.Gavrilova per 1 valandą ir 48 minutes. Į finalą Romoje M.Šarapova pateko įveikusi varžovę 7:5, 6:3.

Nors 21-erių metų D.Gavrilova yra tik 78-ta pasaulio raketė, tačiau kylanti žvaigždė užkūrė pirtį M.Šarapovai. Kova pirmame sete truko valandą, kol galiausiai M.Šarapova šiaip ne taip palaužė varžovę.

Antrąjį setą geriau pradėjo D.Gavrilova. 21-erių metų tenisininkė išsiveržė į priekį 3:1, tačiau tuomet išaušo M.Šarapovos valanda. Rusijos tenisininkė laimėjo penkis geimus iš eilės ir triumfavo. 

M.Šarapova ne tik pateko į finalą Romos turnyre, tačiau ir susigrąžino antrą vietą WTA geriausių pasaulio tenisininkių reitinge. Dėl trofėjaus Italijoje Rusijos tenisininkė kovos su ispane Carla Suarez Navarro. 

Tarpusavyje šios tenisininkė yra susitikusios keturis kartus. Tris kartus pergalę šventė M.Šarapova. Tai bus pirmasis rusės ir ispanės susitikimas ant grunto. 

„Marija yra labai stipri psichologiškai. Ji žaidžia agresyviai ir gerai atlieka padavimus  lemiamais mačų momentais. Ji būna labai susikaupusi, o tai itin svarbu” , – apie varžovę kalbėjo C.Suarez Navarro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas