Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 12

Martina Navratilova ragina Mariją Šarapovą palikti ramybėje

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Martina Navratilova ragina palikti ramybėje po 15 mėnesių diskvalifikacijos į profesionalų sportą grįžusią Mariją Šarapovą. Pastarąjį mėnesį rusė sulaukė nemažai kritikos už tai, kad gauna vardinius kvietimus į aukščiausio lygio turnyrus.
Martina Navratilova
Martina Navratilova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Šarapovos sugrįžimas į teniso kortus tapo dažna pokalbio tema įvairių turnyrų spaudos konferencijose. Apie nuolat vardinius kvietimus gaunančią Rusijos žaidėją kalbėjo geriausias pasaulio tenisininkas Andy Murray, vaikystėje ją dievinusi Kanados tenisininkė Eugenie Bouchard bei daugelis kitų.

Kanadietė M.Šarapovą nugalėjo šią savaitę vykstančiame turnyre Madride ir teigė, kad sulaukė labai daug paramos bei palaikymo žinučių iš teniso pasaulio.

„Manau, kad atėjo metas tenisininkams nebekalbėti apie Mariją, – teigė M.Navratilova. – Ji padarė didelę klaidą, bet jau už tai sumokėjo. Visa tai jau praeityje, todėl metas santykius aiškintis tik teniso kortuose.“

Vieną mačą Madride laimėjusi M.Šarapova kitą savaitę iš 238 pozicijos WTA reitinge pakils į 210-ąją bei rungtyniaus „Masters“ serijos pirmenybėse Romoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas