Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 08

„Mercedes Cup“ turnyre – Vokietijos tenisininkų pergalės ir lietus

Dėl pavakarę Štutgartą užklupusio lietaus buvo sužaisti vos du „Mercedes Cup“ turnyro mačai. Juose pergales šventė traumų nukamuotas Florianas Mayeris, o jam įkandin pasekė 26-ą vietą ATP reitinge užimantis tautietis Philippas Kohlschreiberis.
Philippas Kohlschreiberis
Philippas Kohlschreiberis / „Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį vykusioje „Mercedes Cup“ turnyro antro etapo dvikovoje po beveik pusės metų pertraukos į kortus sugrįžęs F.Mayeris 6:3, 3:6, 6:4 nugalėjo vardinį kvietimą gavusį tautietį Michaelą Berrerį. Kitame etape 226-oji pasaulio raketė susikaus su Rogerio Federerio ir Tayloro Fritzo poros nugalėtoju.

Pastarieji tenisininkai trečiadienį spėjo sužaisti vos septynis geimus, nes tuomet vokiškus žolės kortus pradėjo plauti lietus. Trečioji pasaulio raketė prieš jauniausią pirmo ATP šimtuko narį pirmauja 4:3 ir ketvirtadienį pirmas atliks padavimus.

Tuo tarpu pergalę trečiadienį iškovoti spėjo ir Ph.Kohlschreiberis. 32-ejų metų vokietis 7:5, 6:3 nesunkiai nugalėjo 56-ąją pasaulio raketę, o dėl vietos „Mercedes Cup“ pusfinalyje kovos su Marino Čiličiaus ir Radeko Štepaneko poros nugalėtoju.

Ketvirtfinalio barjerą trečiadienį spėję įveikti du Vokietijos tenisininkai užsitikrino 45 ATP reitingo taškus ir kiek daugiau nei 17 tūkst. eurų.

Pernai „Mercedes Cup“ turnyro čempionu tapo geriausias Ispanijos tenisininkas Rafaelis Nadalis, tačiau ketvirtoji pasaulio raketė šiemet į Vokietiją neatvyko dėl riešo traumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas