Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 13

Monte Karlas prarado dar vieną žvaigždę: jaunųjų talentų mūšyje – C.Alcarazo nesėkmė

„Rolex Monte Carlo Masters“ turnyre užfiksuotas dar vienas netikėtumas – Monaką palieka vienu pagrindinių favoritų triumfuoti laikytas Carlosas Alcarazas (ATP-11).
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

18-metis supertalentas iš Ispanijos po atkaklios kovos 6:7(2), 7:6(5), 3:6 turėjo pripažinti kito perspektyvaus tenisininko Sebastiano Kordos (ATP-42) pranašumą.

C.Alcarazas į Monte Karlą atvyko tiesiog įspūdingos sportinės formos. Ispanas prieš kiek daugiau nei savaitę triumfavo Majamio „Masters“ turnyre, o apskritai iki šio mačo buvo laimėjęs net 18 mačų iš 20.

Visgi aštuntoji turnyro raketė sunkiai prisitaikė itin prie vėjuotų sąlygų Monake, o neišprovokuotos klaidos jaunuoliui neleido tvirčiau pagalvoti apie pergalę net ir pirmaujant trečiajame sete rezultatu 2:0.

21-erių S.Korda nėra tipinis JAV tenisininkas ir puikiai jaučiasi ir ant lėtesnės grunto dangos. Būtent Parmoje (Italija) vykusiame ATP 250 serijos turnyre ant grunto praėjusiame sezone jis iškovojo savo pirmą karjeros ATP titulą.

Amerikietis taip pat pasiekė ir saldų revanšą už patirtą nesėkmę C.Alcarazui praėjusio sezono pabaigoje, kuomet jam nusileido „NextGen ATP Finals“ pirmenybėse.

Ištraukus Monte Karlo „Masters“ turnyro burtus teniso aistruoliai ketvirtfinalyje tikėjosi išvysti C.Alcarazo ir Novako Džokovičiaus (ATP-1), tačiau nė vienam iš šių tenisininkų nepavyko patekti net į aštuntfinalį.

Kitame etape S.Korda žais prieš Tayloro Fritzo (ATP-13) ir Marino Čiličiaus (ATP-22) poros nugalėtoją.

Trečiadienį iš turnyro eliminuotas buvo ir septintą skirstymą turėjęs britas Cameronas Norrie (ATP-10). Pastarasis 4:6, 6:2, 4:6 nusileido ispanui Albertui Ramosui-Vinolas (ATP-37).

Pergalių seriją iki septynių pratęsė Marakešo turnyro čempionas Davidas Goffinas (ATP-47), 7:6(3), 6:2 įveikęs Danielį Evansą (ATP-27).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas