Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 08

Monte Karlo „Masters“ netektys: prie Rafos ir D.Medvedevo jungiasi dar dvi žvaigždės

Jau šį pirmadienį prasidedantis „Rolex Monte-Carlo Masters“ turnyras pažymės ir grunto sezono Europoje pradžią, tačiau į Monaką šiemet dėl traumų neatvyks visas būrys ryškiausių žvaigždžių.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau prieš keletą savaičių paaiškėjo, kad Indian Velso turnyre stresinį šonkaulio lūžį patyręs Rafaelis Nadalis (ATP-4) tikrai praleis vienus iš mėgstamiausių savo turnyrų Monte Karle ir Barselonoje.

Grunto karaliaus sugrįžimas įmanomas Madride, tačiau greičiausiai įvyks Romoje, o jei reabilitacija užtruks, Rafa tikriausiai taikysis tik į „Roland Garros“ pirmenybes.

Beveik visą grunto sezoną rizikuoja praleisti ir antroji pasaulio raketė Daniilas Medvedevas (ATP-2). Jam buvo atlikta išvaržos operacija ir kol kas neaišku, ar rusas galės žaisti Paryžiuje.

Pozityvių žinių savo aistruoliams nesuteikė ir Matteo Berrettinis (ATP-6). Italas yra patyręs dešinės rankos traumą bei prieš kurį laiką taip pat gulėsi ant operacinės stalo.

„Plaktuko“ pravardę dėl savo galingų kirčių užsitarnavęs tenisininkas tikrai praleis tris „Masters“ turnyrus Monte Karle, Madride bei Romoje.

Į didįjį tenisą praėjusią savaitę po beveik metų pertraukos sugrįžęs Dominicas Thiemas (ATP-50) yra toliau persekiojamas nelaimių. Austras praėjusią savaitę užsikrėtė COVID-19 ir būtent dėl šios priežasties taip pat praleis turnyrą Monte Karle.

Visgi aukščiausio lygio tenisininkų kitą savaitę Monako kunigaikštystėje netruks, kadangi čia varžysis Novakas Džokovičius (ATP-1), Alexanderis Zverevas (ATP-3), titulą ginsiantis Stefanos Tsitsipas (ATP-5) bei įspūdingą sezoną žaidžiantis supertalentas Carlosas Alcarazas (ATP-11).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas