Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 24

N.Džokovičiaus atstovaujama komanda pasaulio teniso lygoje liko paskutinė

Prieš gražiausias metų šventes geriausi pasaulio tenisininkai dalyvauja pirmą kartą rengiamoje teniso lygoje „World Tennis League“ Dubajuje, kurioje keturios komandos, sudarytos iš ATP ir WTA tenisininkų, varžosi dėl nugalėtojos trofėjaus.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Pirmenybės nesusiklostė Novakui Džokovičiui (ATP-5) ir jo atstovaujamai „Falcons“ komandai, kuri pralaimėjo visas tris serijas varžovams ir liko paskutinė.

„Sakalų“ gretose taip pat žaidė ir tokie tenisininkai kaip Aryna Sabalenka (WTA-5), Paula Badosa (WTA-13) ir Grigoras Dimitrovas (ATP-28).

AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius ir Alexanderis Zverevas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius ir Alexanderis Zverevas

Pagrindiniu pretendentu laimėti „Australian Open“ pirmenybes įvardijamas N.Džokovičius antrąją turnyro dieną sensacingai 3:6, 4:6 turėjo pripažinti po traumos sugrįžtančio Alexanderio Zverevo (ATP-12) pranašumą.

Kitą dieną neįvyko ir visų lauktas Vimbldono finalo pakartojimas – Nolė dėl sveikatos problemų nežengė į kortą susikauti su Nicku Kyrgiosu (ATP-22).

Gruodžio 23-iąją serbas su Dubajumi atsisveikino pergalingai – 6:7(5), 6:0, 10:7 nugalėjo austrą Sebastianą Ofnerį (ATP-193).

Nepaisant slogių pasirodymų buvusi pirmoji pasaulio raketė mėgavosi laiku „World Tennis League“ turnyre ir žiūrovus lepino įvairiausiais šou elementais.

Už finalo ribos liko trečią vietą „Eagles“ ekipa, kurią į priekį vedė N.Kyrgiosas ir Caroline Garcia (WTA-4).

Kūčių dieną Dubajuje dėl titulo kausis vis dar pralaimėjimo nepatyrusi „Kites“ komanda, kuri savo gretose turi geriausią pasaulio žaidėją Igą Swiatek (WTA-1) bei talentinguosius Felixą Auger-Aliassime'ą (ATP-6) su Holgeriu Rune (ATP-11)

Jai iššūkį mesti bandys „Hawks“, galinti pasigirti itin lygiaverte sudėtimi – A.Zverevas, Jelena Rybakina (WTA-21), Dominicas Thiemas (ATP-108) ir Anastasija Pavliučenkova (WTA-368).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas