Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 05

Naomi Osaka pasirašė sutartį su „Nike“

Pirmoji pasaulio raketė Naomi Osaka praėjus vos kelioms valandoms po susitikimo su LeBronu Jamesu atskleidė, jog prisijungė prie „Nike“ remiamų garsių sportininkų sąrašo.
Naomi Osaka
Naomi Osaka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Japonijos teniso žvaigždė naujieną apie pasirašytą sutartį su viena didžiausių sporto prekių gamintojų pasaulyje atskleidė po susitikimo su viena iš „Nike“ ikonų LeBronu Jamesu.

Tai buvo jau antrasis milžiniško susidomėjimo sulaukiančių atletų susitikimas. Pirmą kartą galimybę susipažinti jie turėjo po „US Open“ finalo, kuriame Naomi Osaka nugalėjo Sereną Williams.

„Naomi yra labai talentinga tenisininkė ir mes be galo džiaugiamės pradėtu bendradarbiavimu bei tikimės, jog tai įkvėps ir kitas sportininkes tobulėti bei siekti svajonių“, – teigė „Nike“ viceprezidentė Amy Montagne.

21-erių N.Osaka teigė besididžiuojanti naujuoju kontraktu, kuris įsigalės jau šią savaitę. Pirmasis tenisininkės pasirodymas vilkint „Nike“ sportinę aprangą įvyks balandžio 22-ąją prasidedančiame turnyre Štutgarte, Vokietijoje.

Naomi Osaka yra laimėjusi du „Didžiojo kirčio“ trofėjus bei tapusi pirmąja savo šalies tenisininke, kuriai pavyko pakilti į pirmąją WTA reitingo vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas