Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 01

Naomi Osakos fiasko – Vimbldoną palieka jau po pirmosios dienos

Antroji pasaulio moterų raketė ir toliau dovanoja pergales žemiau reitinguotoms oponentėms – šįkart japonė yra priversta atsisveikinti su Vimbldonu po pirmojo mačo.
Naomi Osaka
Naomi Osaka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kazachstano tenisininkė Julija Putintseva (WTA-39) užfiksavo karjeros pergalę „Didžiojo kirčio“ turnyruose, kuomet pirmadienio pavakarę 7:6(4), 6:2 nugalėjo Naomi Osaką (WTA-2).

24-erių J.Putintseva išlieka neįkandamu riešutėliu dviem metais jaunesnei japonei – tai buvo jau trečiasis N.Osakos pralaimėjimas iš eilės. Tenisininkės prieš dvi savaitės susitiko Birmingeme.

„Tai nuostabu. Iki šios dvikovos niekada nebuvau žaidusi centriniame korte, netgi nesitreniravau... Kiek nustebino pačios aikštelės forma – dažniausiai jos būna kvadratinės, tačiau ši yra apvalesnė. Buvau puikiai nusiteikusi ir manau, kad savo darbą atlikau puikiai“, – pozityvumu po pergalės tryško Putintseva.

N.Osaka laimėjo du „Didžiojo kirčio“ trofėjus iš eilės, tačiau tuomet nusprendė išsiskirti su treneriu Saša Bajinu. Nuo to laiko tenisininkė nebedemonstruoja teniso, dėl kurio japonė pakilo iki pirmosios WTA reitingo vietos.

Priminsime, kad „Roland Garros“ pirmenybėse N.Osaka iškrito trečiajame etape.

J.Putintseva sieks pirmą kartą prasibrauti į trečiąjį Vimbldono etapą. Antrajame jos varžove bus šveicarė Viktorija Golubič (WTA-81), 6:2, 7:6(3) įveikusi lenkę Igą Swiatek (WTA-64).

AFP/„Scanpix“ nuotr./Marketa Vondrousova
AFP/„Scanpix“ nuotr./Marketa Vondrousova

Turnyrą jau po pirmojo etapo yra priversti palikti ir „Roland Garros“ vicečempionė Marketa Vondrousova (WTA-14). Jaunoji čekė 4:6, 4:6 nusileido amerikietei Madison Brengle (ATP-85).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas