Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 11

Naujos pirmosios pasaulio raketės elgesys – po pralaimėto finalo sutalžė raketę

Aryna Sabalenka (WTA-1) šią savaitę tapo naująja WTA reitingo karaliene, tačiau džiaugsmą dėl tapimo geriausia planetos tenisininke kiek pristabdė apmaudžiai pralaimėtas „US Open“ finalas.
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka / „Scanpix“ nuotr.

Niujorke vykusių atvirųjų JAV teniso pirmenybių „US Open“ finale 25-erių tenisininkė 6:2, 3:6, 2:6 nusileido čempione tapusiai kortų šeimininkei Coco Gauff (WTA-3).

A.Sabalenkai tai buvo tik antrasis karjeros „Didžiojo kirčio“ finalas. Metų pradžioje ji laimėjo „Australian Open“ turnyrą, tačiau šį sykį pristigo sėkmės ir antrojo „Grand Slam“ trofėjaus iškovoti nesugebėjo.

Baltarusijos atstovė sunkiai tvardė ašaras apdovanojimų ceremonijoje centriniame Arthur Ashe korte, o visiškai pasidavė emocijoms jau sugrįžusi į arenos užkulisius.

Naujoji WTA reitingo lyderė iš sportinio krepšio išsitraukė raketę ir pradėjo ją talžyti į žemę, o netrukus išmetė į šiukšliadėžę.

Nors daugelis internautų okupantų šalies tenisininkę iš karto pradėjo kritikuoti ir lyginti su Iga Swiatek (WTA-2), kuri niekados taip nepasielgtų, A.Sabalenką užstojo britų teniso legendos Andy Murray mama Judy.

„Šis vaizdo įrašas niekuomet neturėjo tapti viešu. Tai privatus momentas tuščiame persirengimo kambaryje po apmaudaus pralaimėjimo „Didžiojo kirčio“ turnyro finale“, – rašė ji.

A.Sabalenka šiame sezone tapo vienintele WTA tenisininke, kuriai pavyko pasiekti visų keturių „Grand Slam“ turnyrų pusfinalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas