Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Neeilinė situacija Vimbldone: pavėlinus susitikimą – C.Wozniacki skambutis vaiko auklei

Šiuo metu prestižiniame Vimbldono turnyre žaidžiančiai Danijos teniso superžvaigždei Caroline Wozniacki (WTA-91) teko prašyti papildomos auklės pagalbos po to, kai netikėtai užsitęsė jos mačas.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki / „Scanpix“ nuotr.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė ir 2018-ųjų „Australian Open“ čempionė C.Wozniacki į Vimbldoną atvyko su dviem savo atžalomis, kuriuos tenisininkės mačų metu prižiūri auklė.

Ketvirtadienį vykusi antrojo moterų vienetų varžybų etapo dvikova prieš kanadietę Leylah Fernandez (WTA-25) trečiajame sete rezultatui esant 3:3 galiausiai buvo sustabdyta, kadangi žaisti vėlyvą vakarą buvo tiesiog per tamsu.

Vimbldono organizatoriai kurį laiką delsė priimti sprendimą dėl mačo pratęsimo, tačiau galiausiai jis buvo perkeltas į vieną iš didžiųjų kortų, turinčių stogą ir apšvietimą.

Pasak korte buvusių žiūrovų, išgirdusi naujausias žinias dėl savo dvikovos C.Wozniacki greitai paskambino auklei ir paprašė ilgiau pabūti su savo vaikais.

Tenisininkėms galiausiai pratęsus susitikimą patyrusi Danijos tenisininkė šventė skambią pergalę rezultatu 6:3, 2:6, 7:5.

„Šiandien žaisti buvo beprotiškai sunku. Mažesniuose kortuose buvo labai vėjuota. Netrukus tapo ir labai tamsu. Mums pasakė, kad galbūt tęsime susitikimą tame pačiame korte. Paskui prasidėjo kalbos apie kitus kortus, galbūt centrinį. Svarstė ir apie žaidimą rytoj“, – situaciją komentavo Wozniacki.

Trečiajame varžybų rate 33-ejų tenisininkės lauks ketvirtoji planetos raketė Jelena Rybakina (WTA-4) iš Kazachstano.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi