Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nėra trenerio – nėra problemos: S.Tsitsipas ir H.Rune iškovojo svarbias pergales

Prieš lemiamą sezono dalį svarbius pokyčius savo trenerių štabe atlikusios ATP turo žvaigždės Stefanos Tsitsipas (ATP-11) ir Holgeris Rune (ATP-16) pergalingai startavo Sinsinatyje.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

„Masters“ kategorijos pirmenybių „Cincinnati Open“ pirmajame etape Graikijos teniso superžvaigždė Stefanos Tsitsipas rezultatu 4:6, 6:4, 6:3 palaužė vokietį Janą-Lennardą Struffą (ATP-36).

Šių tenisininkų intriguojančios akistatos ATP turnyruose pastaraisiais sezonais jau tapo klasika. Nuo 2019-ųjų jie vienas prieš kitą kovėsi jau devintąjį kartą, o po pergalės graikas tarpusavio akistatose išsiveržė į priekį 5:4. Įdomu ir tai, net septyniuose mačuose prireikė lemiamo trečiojo seto.

Buvusi trečioji pasaulio raketė S.Tsitsipas praėjusią savaitę ryžosi drastiškiems, tačiau reikalingiems pokyčiams – iš trenerių štabo pašalino savo tėtį Apostolos.

Nors 26-erių tenisininko pranešime buvo teigiama, kad tėtis ir toliau keliaus kartu po turnyrus, Sinsinatyje graikas šiuo metu buvo pastebėtas tik su laikinuoju treneriu Dimitriu Hadjinikolaou.

Pergalingai turnyre startavo ir Danijos teniso talentas Holgeris Rune. Pastarasis taip pat po trijų setų kovos 2:6, 6:1, 6:4 palaužė Matteo Berrettinį (ATP-42), nutraukdamas italo 10 pergalių iš eilės seriją.

Danas, praeityje ATP reitinge užkopęs iki ketvirtosios vietos, pastarosiomis savaitėmis taip pat atsisveikino su savo pagrindiniu treneriu Patricku Mouratoglou, su kuriuo bendradarbiavo nuo 2022-ųjų.

Sinsinačio „Masters“ pirmenybėse H.Rune ir S.Tsitsipas kaunasi ne tik dėl asmeninių pergalių – tenisininkai nusprendė suvienyti jėgas ir šią savaitę kartu žais dvejetų turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas