Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 07

Neraminantys ženklai: britų teniso superžvaigždę ir vėl sustabdė trauma

Didžiosios Britanijos teniso superžvaigždei Emmai Raducanu (WTA-11) buvo piešiama labai šviesi ateitis po to, kai tenisininkė praėjusiais metais sensacingai laimėjo „US Open“ turnyrą, tačiau bent jau kol kas 19-metės kūnas neatlaiko milžiniškų krūvių WTA ture.
Emma Raducanu
Emma Raducanu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

E.Raducanu buvo laikoma viena iš pagrindinių favoričių pakovoti dėl titulo „Nottingham Open“ turnyre, kuriame ji buvo skirstyta antruoju numeriu, tačiau jaunuolės pasirodymas čempionate baigėsi vos po septynių geimų.

Atsilikdama 3:4 prieš šveicarę Viktoriją Golubič (WTA-55) britė iškėlė baltą vėliavą ir mačo netęsė dėl skausmų kairiojo šonkaulio srityje.

Toks ankstyvas antrosios turnyro raketės pasitraukimas tapo dideliu nusivylimu vietos sirgaliams, tačiau dar labiau apmaudu turėtų būti pačiai tenisininkei, kadangi trauma ją užklupo prabėgus vos 10 minučių nuo dvikovos pradžios.

Tai jau trečiasis kartas šiame sezone, kuomet E.Raducanu dvikovos nebaigia dėl traumos. Britę kankino ir skaudžios pūslės, ir nugaros bei klubo problemos.

Lygiai prieš metus būtent Notingame ši tenisininkė debiutavo WTA ture, o po kelių savaičių patriukšmavo Vimbldone, pasiekdama ketvirtą etapą.

Artimiausias E.Raducanu turnyras yra numatytas kitą savaitę Birmingame, tačiau yra abejojama, ar artėjant Vimbldonui britė rizikuos savo sveikata.

Antradienį Notingame antrąjį varžybų ratą nesunkiai pasiekė kitos trys iš keturių aukščiausią reitingą turinčių tenisininkių - tai Maria Sakkari (WTA-5), Camila Giorgi (WTA-26) ir Shuai Zheng (WTA-41).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas