Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 01

Nerimas dėl Vimbldono: Rafaelis Nadalis pasitraukė iš dar vieno turnyro

Iki Vimbldono likus mažiau nei mėnesiui, susirūpinimas dėl geriausio Ispanijos tenisininko Rafaelio Nadalio traumos vis didėja. Penktoji pasaulio raketė trečiadienį atskleidė, kad nusprendė išsibraukti ir iš „Aegon Championships“ varžybų, kurios prasidės iki trečiojo metų „Didžiojo kirčio“ turnyro likus vos dviems savaitėms.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

Primename, kad R.Nadalis, kuris „Aegon Championships“ turnyro čempionu tapo 2008 metais, t.y. likus vos kelioms savaitėms iki pirmojo titulo Vimbldone, prieš kelias dienas dėl sunkios riešo traumos pasitraukė iš „Roland Garros“ čempionato.

„Mano riešas nėra lūžęs, tačiau jei žaisčiau toliau, manau, kad jis lūžtų per kitas keletą dienų,“ – savo traumos rimtumą apibūdino R.Nadalis.

Apie savo sprendimą išsibraukti iš „Queens“ teniso klube vyksiančių varžybų Rafa pranešė tiesiogiai turnyro organizatoriams.

„Labai liūdna, jog dėl riešo traumos nebegalėsiu šiemet žaisti „Queens“ teniso klube, – teigė geriausias Ispanijos tenisininkas, penktadienį švęsiantis 30-ąjį gimtadienį. – Šis turnyras man labai patinka, man be galo smagu žaisti britų akivaizdoje. Tikėjausi šiemet pabandyti iškovoti antrą titulą čia.“

Kadangi R.Nadalis nežais „Aegon Championships“ turnyre, tai reiškia, kad penktoji pasaulio raketė traumai išsilaižyti turės keturias savaites, t.y. iki Vimbldono pradžios.

„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis prieš Facundo Bagnisą
„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis

R.Nadalį, kuris praeitą savaitę varžėsi dėl jubiliejinio 10-o „Roland Garros“ titulo, traumų šešėlis persekioja didžiąją dalį jo karjeros. Dažniausiai ispaną aplankančios traumos yra kelio ir riešo.

„Aegon Championships“ turnyras Londone prasidės birželio 13-ą dieną ir truks savaitę. Tuo tarpu Vimbldono čempionato kovos prasidės birželio 27-ą dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas