Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 05 18

Nesėkmingas sugrįžimas: Johnas Isneris krito antrame „Geneva Open“ etape

Geriausio JAV tenisininko Johno Isnerio sugrįžimą į teniso kortus apkartino Lukašas Rosolas. 68-ą vietą ATP reitinge užimantis Čekijos tenisininkas antrame „Banque Eric Sturdza Geneva Open“ turnyro etape pasipriešino 29 amerikiečio padavimams be atsako ir 2 valandas bei 26 minutes trukusioje kovoje pergalę šventė 5:7, 7:6(7:5), 7:6(7:5).
Johnas Isneris
Johnas Isneris / „Scanpix“ nuotr.

Antrame „Banque Eric Sturdza Geneva Open“ turnyro etape pergalę iškovojęs L.Rosolas užsitikrino 45 ATP reitingo taškus ir 14,450 tūkst. eurų, o ketvirtfinalyje susikaus su Ričardo Berankio dvejetų partneriu Andrejumi Kuznecovu, kuris 7:5, 6:4 nugalėjo amerikietį Steve’ą Johnsoną.

17-ą vietą ATP reitinge užimančiam J.Isneriui tai buvo pirma dvikova nuo balandžio mėnesio pradžios. Pastaruosius tris „Masters“ serijos turnyrus 30-ies metų amerikietis praleido dėl kelio traumos.

Geriausias JAV tenisininkas ir L.Rosolas raketes surėmė pirmą kartą.

Pirmoje dvikovos dalyje tiek J.Isneris, tiek L.Rosolas užtikrintai atliko padavimus, tačiau rezultatui esant 5:5 17-oji pasaulio raketė laimėjo du geimus iš eilės ir pirmą setą įsidėjo į savo kišenę.

Antrame sete tenisininkai vienas kitam nesuteikė nė vienos „break point’o“ galimybės ir nukeliavo iki pratęsimo, kuriame rezultatui esant 5:5 68-ą vietą ATP reitinge užimantis Čekijos tenisininkas laimėjo du taškus iš eilės ir išplėšė trečią setą. Įdomu, jog lygiai toks pat scenarijus susiklostė ir trečiame sete.

Nesėkmingai „Banque Eric Sturdza Geneva Open“ turnyro aštuntfinalis susiklostė titulą gynusiam Thomazui Bellucci. 39-oji pasaulio raketė iš Brazilijos nesugebėjo atsilaikyti prieš geriausią Argentinos tenisininką ir 3:6, 0:6 iš varžovo gavo „riestainį“. Tiesa, antrame sete T.Bellucci prireikė medicininės pertraukėlės dėl dešinės kojos skausmų.

Ketvirtfinalyje F.Delbonisas susikaus su Ernesto Gulbio ir Marino Čiličiaus poros nugalėtoju.

Visų įvykusių dvikovų rezultatai:

L.Rosolas (ATP-68) – J.Isneris (ATP-17) 5:7, 7:6(7:5), 7:6(7:5);

A.Kuznecovas (ATP-40) – S.Johnsonas (ATP-35) 7:5, 6:4;

G.Garcia-Lopezas (ATP-55) – R.Ramas (ATP-73) 6:4, 7:6(7:4);

F.Delbonisas (ATP-33) – Th.Bellucci (ATP-39) 6:3, 6:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas